Connect with us

stoplekto

Η υπέροχη γιορτή της Ακαδημίας του Κερατσινίου

Published

on

Mία εξαιρετική γιορτή πραγματοποιήθηκε από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας του Κερατσινίου  το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας το  αντίο  στη φετινή σεζόν.

Στην γιορτή τιμήθηκε η μεγάλη ομάδα του Κερατσινίου, η οποία μετά από 14 χρόνια , κέρδισε την άνοδο της στη  Γ Κατηγορία και το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Αραβαντινός, ο προπονητής Βασίλης Σπάθας, ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Τσούμας, ο τεχνικός Διευθυντής, Μηνάς Χατζηαντωνίου, οι  Νίκος Γκούσκος, Στάθης  Θεοδώρου, Στέλιος Μπαγδάτογλου ,καθώς και οι  ποδοσφαιριστές  Χάρης Βαττής- Γιώργος Σφυρογιαννάκης-Γεράσιμος Αγγελάκης. Λάμπρος Σκορδίλης Κωνσταντίνος Λιούμπης  και Αλέξανδρος  Μπότος.

Με τον τελευταίο να συμμετέχει  και   σε ένα ιδιότυπο  διαγωνισμό πέναλτι στο οποίο  συμμετείχαν παίκτες από τις Ακαδημίες  με νικητή τον Γαρμπιδάκη  που ευστόχησε σε δύο εκτελέσεις  στον τελικό.

Στη γιορτή έδωσαν το  παρών, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, η  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταυρούλα  Συράκου, ο   Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Αθλητισμό, Δημήτρης Θωμαϊδης . Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησαν οι  Γιάννης Σταματάτος, Λουκάς Κανδύλης και Παναγιώτης Νταλάκος.

Στην εκδήλωση, υπήρξαν βραβεύσεις  προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες  του συλλόγου, ενώ οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών τίμησαν την “ψυχή” της Ακαδημίας του συλλόγου κ Μποζινάκη  που τρέχει …νυχθημερόν  για την ομάδα.

Στη συνέχεια έγιναν  κληρώσεις με σημαντικά δώρα, καθώς  και αγώνες επίδειξης μεταξύ των τμημάτων .