Connect with us

7ος Όμιλος

Η Τριγλια τίμησε την UNICEF

Published

on

Η Τριγλία Ραφήνας δείχνοντας ακόμη μία φορά το ανθρωπιστικό της πρόσωπο, στήριξε το πολύπλευρο έργο της UNICEF, διοργανώνοντας με επιτυχία ποδοσφαιρικό τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων  Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Ελλήνων Επιλέκτων της UNICEF.

Tην εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τέως Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλειος Πιστικίδης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Πριν την έναρξη των αγώνων τιμήθηκαν από τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας η Εθνική Ενόπλων και η  πρόεδρος της UNICEF.

Ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση έδωσε η φιλαρμονική του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και τα παιδιά των ακαδημιών της Τριγλίας Ραφήνας που μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας την ελληνική σημαία και την σημαία του συλλόγου.

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Σπύρο Λουκάτο, την ΕΠΣΑΝΑ και τους διαιτητές κ. Γκούγκαρη και Νίκα, που αφιλοκερδώς διαιτήτευσαν τους αγώνες, καθώς και το www.rpn.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply