Connect with us

slideshow

Η σύσκεψη για το ντέρμπι

Published

on

Πραγματοποιήθηκε  χθες  το απόγευμα(στα γραφεία της Ένωσης σύσκεψη, ενόψει του ντέρμπι κορυφής  ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο Παρ. Τζιτζιφιών

Η σύσκεψη έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα,  αφού υπήρξε ανταλλαγή απόψεων-θέσεων,  από τις δύο πλευρές και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συμφωνήθηκαν και αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής:

Α. Λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου γηπέδου να υπάρξει διαχωρισμός της μόνης εξέδρας, να υπάρξει περιφρούρηση του χώρου των αποδυτηρίων, αλλά και του χώρου πίσω από τους πάγκους των αναπληρωματικών, ενώ να γίνει κοινή προσπάθεια των διοικήσεων των δύο συλλόγων ώστε να συμβάλλουν να  αποφευχθούν τυχόν  παρατράγουδα.

Β. Στο γήπεδο θα υπάρξει παρουσία αστυνομικής δύναμης από το Α.Τ. Καλλιθέας

Γ.  Η Επιτροπή Διαιτησίας θα  ορίσει αξιολογημένους διαιτητές που θα ανακοινωθούν  σήμερα ( λόγω του ότι η ΚΕΔ ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις τελικές της επιλογές για τα Εθνική Πρωταθλήματα πιθανότατα σήμερα το μεσημέρι).

Να ορισθεί Τέταρτος διαιτητής και παράλληλα το μέτρο- που  έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε αρκετούς αγώνες να εφαρμοσθεί σε όλα τα  σημαντικά κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα κρίνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Δ. Να ορισθούν δύο Παρατηρητές αγώνα, οι κ.κ. Αναγνώστου, Δήμτσας, για την καλύτερη περιφρούρηση  του , ενώ  στον  συγκεκριμένο αγώνα να υπάρξει παρουσία μελών του Δ.Σ. ο ένας εξ΄ αυτών να είναι ο  Α΄Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κ. Χολέβας.

Το φιλοξενούμενο σωματείο  να πάρει και να διαθέσει αριθμό εισιτηρίων για την καλύτερη μετακίνηση των φιλάθλων του.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν  από πλευράς Ε.Π.Σ.Π. οι κ. Σπάθας, Χολέβας, Μαρούλης, Σταματάτος, Ποντίκης, Κανδύλης, Νταλάκος και  ο εκ των παρατηρητών  του αγώνα κ. Αναγνώστου.

Από την Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Στεφ. Φαναρίτης, Μάριος Μπίλιος, Χρήστος Θάνος, Άκης Τρύφωνας.

Από τον Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Δημ. Ζερβακάκης, Μιχάλης Μιχαλολιάκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply