Connect with us

stoplekto

Η Συγκέντρωση της ΕΠΣΠ για τις ηλικίες στα πρωταθλήματα υποδομών

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά συγκέντρωση που διοργάνωσε  η  Επιτροπή Υποδομών της Ένωσης με θέμα τις νέες ενιαίες ηλικιακές κατηγορίες που θα ισχύουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποδομών όλων των Ενώσεων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη συγκέντρωση ακούστηκαν αρκετές απόψεις παραγόντων σωματείων καθώς και της ΕΠΣΠ .Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των σωματείων για τα τμήματα που θα κατεβάσουν στα πρωταθλήματα και φυσικά από τα γήπεδα που θα είναι διαθέσιμα.  Συζητήθηκε και το θέμα να γίνουν αγώνες και σε ιδιωτικά γήπεδα , εφόσον βέβαια τα σωματεία που θα δηλώσουν έδρα εκεί να προσκομίσουν παραχωρητήριο…

Η Ένωση είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Κ-18  για τα παιδιά ηλικία 17-18 ετών που δεν περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό της ΕΠΟ.

Από την διοίκηση της ΕΠΣΠ το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Ανατολάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας, ο πρόεδρος  της Επιτροπής Κυπέλλου Γιάννης Ποντίκη  ο σύμβουλος Γιάννης Χονδροκούκης , ο υπεύθυνος ορισμού Διαιτητών υποδομών Μανώλης Συνοδινός και φυσικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΠ Απόστολος Μαρούλης και το μέλος Σταύρος Μορφόπουλος .

Το παρών έδωσαν 24 σωματεία . Συγκεκριμένα : Ίκαρος Καλλιθέας, Αμφιάλη, Χαλκηδόνα, Εθνικός, Νίκη Ρέντη, Παντζιτζιφιακός, ΑΟΚ Φαλήρου, Παννεαπολικός, Αναγέννηση Μοσχάτου, Χαραυγή, ΑΣΧ Ποσειδών , ΑΟ Πειραιάς , Προοδευτική, ΑΟΑΔ, Λέοντες Καμινίων , Πυθαγόρας, ΑΕ Μοσχάτου, ΑΟ Καραβάς, Νέο Ικόνιο, ΑΟ Καστέλλα, Άρης Αμφιάλης, Ερμής Κορυδαλλού, ΑΟ Κορυδαλλός, Αετός Κορυδαλλού.