Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η στάση του Μικρασιατικού για την φιλοξενία με το Περιστέρι

Published

on

Έκπληκτοι είναι στον Μικρασιατικό για την στάση του ΑΟ Περιστερίου σχετικά με την φιλοξενία που έλαβαν οι ‘ροσσονέρι’ στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’ από την άφιξη μέχρι και την αποχώρηση τους. Οι άνθρωποι του συλλόγου χαρακτηρίζουν άριστη την φιλοξενία τους και απορούν για την ύπαρξη εντάσεων από την στιγμή που οι σύλλογοι δεν έχουν προηγούμενα, με την χθεσινή μεταξύ αναμέτρηση να είναι μόλις η δεύτερη σε όλη την ιστορία τους. Μάλιστα, ο Μικρασιατικός είχε εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση στον πρώτο γύρο για την άψογη φιλοξενία στο Περιστέρι. Οι ‘βυσσινί’ ανταπέδωσαν την φιλοξενία, προσέφεραν εδέσματα, όμως παραλίγο να ξεφύγουν πάλι τα πράγματα μετά την λήξη, αφού λογομάχησαν ένας παίκτης από κάθε ομάδα έχοντας.. προηγούμενα από τον αγώνα.

Όσον αφορά το περιστατικό στην κερκίδα, οι οικοδεσπότες δικαιολογούν τον πατέρα και τον αδερφό του τερματοφύλακα, Ανδρέα Δωριάδη, καθώς εκτοξεύθηκαν σκληρές ύβρις χωρίς λόγο στο πρόσωπο του από τους φιλοξενούμενους. Τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα, δεν ήρθαν στα χέρια, ενώ στο υπόλοιπο χρονικό του ματς δεν σημειώθηκε κάτι σοβαρό στην κεντρική εξέδρα.

Τέλος, οι περσινοί πρωταθλητές Β’ ΕΠΣΑ δεν συνηθίζουν να ασχολούνται με την διαιτησία καιρό τώρα κοιτώντας πρώτα το αγωνιστικό κομμάτι, εχθές όμως έβραζαν για τις αποφάσεις του ρέφερι Τσατσούλη. Συγκεκριμένα, για πέναλτι του Γουβαλάρη στον Πετρίτση γύρω στο 70′ και για αγκωνιά εκτός φάσης στον Φραγκή λίγο αργότερα. Παρόλα αυτά δεν μένουν εκεί, αλλά επικεντρώνονται στο θέμα φιλοξενία και «προκαλούν» το Περιστέρι να ρωτήσει όλες τις ομάδες που πέρασαν από την Καισαριανή, αν έχουν κάποιο παράπονο από τους ανθρώπους του Μικρασιατικού.