Connect with us

stoplekto

Η σκέψη του Καραβά στον Ομεράι

Published

on

Μπορεί ο ΑΟ Καραβάς να είχε μια πετυχημένη πρεμιέρα το Σάββατο απέναντι στην Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη με 1-0, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Ομεράι επισκίασε αυτή την επιτυχία. Ο άτυχος μέσος τραυματίστηκε στο 89’ στο γόνατο και αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπείο της Βούλας, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει  γίνει ακόμα η διάγνωση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρχει και η επίσημη ιατρική γνωμάτευση. Παρακάτω η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Καραβά: « Η σκέψη της διοίκησης και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι με τον Ομεράι, που δυστυχώς τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα και αναμένουμε μέσα στη βδομάδα να μάθουμε τι ακριβώς έχει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι επειδή προφανώς κάποιοι δεν ήταν στο γήπεδο και δεν είχαν εικόνα προσπαθώντας να δημιουργήσουν άλλες εντυπώσεις, εμείς σαν Καραβάς κρατάμε τους 3 βαθμούς από μια καθαρή νίκη, τη μέτρια διαιτησία , που αλόγιστα σφύριζε συνεχώς φάουλ έξω από την περιοχή μας προσπαθώντας να δώσει χώρο και ευκαιρίες στον αντίπαλο και τέλος το «άψογο» fair play από τους παίκτες της Ένωσης Ρέντη στο δήθεν τραυματισμό του παίκτη μας.

Να ευχηθούμε καλό πρωτάθλημα σε όλους και υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».

  • Η διοίκηση του ΑΟ Καραβά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά κ. Κώστα Χολέβα, που βρισκόταν στο γήπεδο του Μοσχάτου για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον τραυματισμό του Ομεράι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply