Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η “Σαντα” το ντέρμπι, 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Στην 2η θέση του 1ου ομίλου παρέμεινε η Αγία Παρασκευή καθώς πανηγύρισε νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 2-0.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου έχοντας καλές στιγμές στο ναγώνα.

Στο 42′ ο Αδαμόπουλος έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Τζίτζη στην επιστροφή της μπάλας ο Κοβάνης σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 77′ ο Χατζίου έκανε το 1-0 από κοντά με τον Κοβάνη στο 91′ να διαμορφώνει μει κεφαλιά το τελικό 2-0. Στο 85’ ο γκολκίπερ Παπαγεωργίου αποσόβησε βέβαιο γκολ σε κεφαλιά του Αθανασόπουλου.

Καλή η διαιτησία των Τσουκαλά, Ακρίβου και Απτόσογλου

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Κωνσταντόπουλος)Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (93’ Ντιντίφας), Τζίτζης (89’ Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (80’ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούδας (70’ Λαζόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Καπλάνης, Φραγκόπουλος, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Λαμπρόπουλος (58’ Λεβεντέλης), Καραμπίνης, Πατέλης (74’ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Κωτούλιας (63 Αργυρός).