Connect with us

Γ Εθνική

Η Ρόδος στην επόμενη φάση

Published

on

Η Ρόδος ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο αφού επικράτησε με 2-1 και πήρε το ‘εισιτήριο’ για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι ‘τοξοβόλοι’ παρουσιάστηκαν με διαφορετική ενδεκάδα απ’ ότι στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να χάνουν από θέμα ομοιογένειας. Αντίθετα η Ρόδος πατούσε καλύτερα και έφτασε κοντά στο γκολ στο 24′ όταν ο Αμανατίδης επιχείρησε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Μανώλαγκα να εκτιναχθεί και με την βοήθεια και του δοκαριού να διώξει.

Στο 29′ ο Αμανατίδης και Βολονάκης αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, με τους ‘πράσινους’ να ανοίγουν το σκορ στο 43′ χάρις σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Ατματσίδη.

Στο 72′ ο Αμανατίδη έκανε το 2-0, όμως οι τοξοβόλοι με την είσοδο των Χατζηφούντα και Σπάρταλη ανέβασαν στροφές, και κατάφεραν να μειώσουν στο 84′. Συγκκεριμένα, ο Σπάρταλης με ωραίο σουτ έκανε το 2-, με τον Κουμέντο να διώχνει σωτήρια στο 94′ το σουτ του Πούφλη με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.
ΑΣ Ρόδος: Κουμέντος, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Στάτης, Ιμεραλιλάϊ, Δημητριάδης (57’ Καμπούρης), Κωσταντίνου, Βολονάκης (67’ Ευγενικός), Ατματσίδης, Αμανατίδης ( 80’ Καριοφύλλης), Χατζηλιόντας
ΓΑΣ Ιάλυσος: Mανώλαγκας, Χατζηπέτρος, Λίτσος (47’ Ρεκλείτης), Φυλακούρης, Διακουράκης, Αρχοντούλης, Ταουλάντ, Μόσχος (78’ Σπάρταλης), Καρπαθάκης, Μπαρπμαγιάννης (67’ Χατζηφούντας), Πούφλης