Connect with us

slideshow

Η Προοδευτική 1-0 τους Σαλαμινομάχους στα Αμπελάκια

Published

on

Νικηφόρα πέρασε από τα Αμπελάκια η Προοδευτική , όπου κατέβαλε τους μαχητικούς Σαλαμινομάχους με 1-0 .

Ο Θεολόγος Ραπτόπουλος ήταν το πρόσωπο της ημέρας στο παιχνίδι . Πριν από τον αγώνα τιμήθηκε από τη διοίκηση των γηπεδούχων, μαζί με τον Βαγγέλη Ντάγκα,  για την προσφορά του στο Σαλαμινιώτικο ποδόσφαιρο.

Δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι , αλλά μπήκε σαν αλλαγή στο 50’. Η είσοδος του άλλαξε το παιχνίδι . Στο 64’ με άψογη εκτέλεση φάουλ στο «γάμα» πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Στο 79’ ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Σταυράτη που αποβλήθηκε σαν τελευταίος αμυντικός , ενώ στο 92’ είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Προοδευτική χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες . Στο 49’ κεφαλιά του Ψάρρη από 2 μέτρα απέκρουσε  έξοχα ο Μέμπελι ενώ στο 87’ σουτ του Ζελέκου απέκρουσε στη γραμμή ο Παπαδημητρίου.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Ποτόγλου.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μέμπελι,. Στεφανίδης . Σταυράτης, Μακρόπουλος, Καπάι, Μαρούδης( 68’ Φασουλής) , Παπαδημητρίου, Παππάς( 93’ Γεμιδόπουλος ) Κοκλιώτης, Λαμπρινός, Νηφάκος( 66’ Γκίνη).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος , Νταφόπουλος, Μύρκος, Ζίζηλας, Καράκαλος, Τερλελής, Ζελέκου( 90’ Καρποντίνης) Κολιούσης , Φώσκολος( 78’ Τουρκοχωρίτης), Ψάρρης( 50’ Ραπτόπουλος) Τσιάνος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply