Connect with us

stoplekto

Η πολύ όμορφη εκδήλωση των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Παρουσία αρκετών φίλων του συλλόγου , αλλά και γονέων αθλητών πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μοσχάτου  η τελετή λήξης των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου που σημείωσε απόλυτη επιτυχία.

Στην αρχή έγιναν αγώνες επίδειξης της ακαδημίας του συλλόγου με την αντίστοιχη του ΠΑΟ Ρουφ .

Ακολούθησε  αγώνας ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα  ομάδας δημοσιογράφων τηλεόρασης και ραδιοφώνου με ομάδα γονέων και προπονητών της ακαδημίας της ΑΕ Μοσχάτου , που έληξε ισόπαλος 2-2 .

*Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση ….

Ακολούθησαν βραβεύσεις . Αρχικά όλων όσοι αγωνίστηκαν στο παραπάνω παιχνίδι .

Στην συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους  οι δυο προπονητές της ανδρικής ομάδας της ΑΕΜ τη χρονιά που πέρασε . Ο Γιάννης Χατζηράπτης και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ( ο τελευταίος δεν προσήλθε) .

Ακολούθως βραβεύτηκαν :

Οι προπονητές της ακαδημίας του συλλόγου, Μαρίνος Βλαχογιάννης, Κώστας Γεωργιάδης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Τσιριγώτης.

Επίσης τιμήθηκαν με μετάλλια όλα τα τμήματα υποδομών.  Το εφηβικό, το παιδικό, το προπαιδικό, τα τζούνιορς, τα προτζούνιορς , τα αστεράκια .

Επίσης προβλήθηκε βίντεο με στιγμές της ακαδημίας το 2018….

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φελλάς, Πέτρος Δημητρίου, Γιώργος Δαμηλάκος, Βασίλης Γρούμπας , ο Γραμματέας του Δήμου Μανώλης Αντωνάκος, οι εντεταλμένοι αθλητισμού Δημήτρης Κόλλιας, Σπύρος Αγγελόπουλος ο εντεταλμένος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Σάββας, ο πρόεδρος Κοινοφελούς επιχείρησης Παναγιώτης Χατζηαντωνίου,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κελεσίδης Αντώνης Μπούτσης , ο κοινοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κουνέλης .

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησε ο ταμίας Γιάννης Σταματάτος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα ενώ ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους….

foto-dinos lioreisis