Connect with us

stoplekto

Η οικογένεια Τριανταφυλλίδη ευχαριστεί

Published

on

«Η οικογένεια του κου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης θα ήθελε να ευχαριστήσει για την παρουσία τους όλους τους ανθρώπους του πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παρέστησαν στην τελευταία του κατοικία αποδίδοντας του το τελευταίο αντίο. Πιο συγκεκριμένα ανθρώπους της ΕΠΣ Πειραιά,του διαιτητικού χώρου, πρώην παρατηρητές, βετεράνους ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους, ανθρώπους του Ιωνικού Νίκαιας, της Προοδευτικής, του Ερμή, της Δόξας Πειραιά,της Άνω Νεάπολης, της Σπίθας, τους κους Ιωάννη Τραγάκη, Λευτέρη Τσαλουχίδη, Γρηγόρη Καλαμάκη

,Παναγιώτη Μαρουδιά, Ι. και Δ. Παπαϊωάννου, κον Καλαϊτζή, κον Γιάννη Δρακωνάκη, κον Τάσο Καραουλάνη και άλλους πολλούς φίλους, συνεργάτες και παλαιούς συναδέλφους του. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον αθλητικογράφο, έμπιστο φίλο έως το τέλος της ζωής του και στενό συνεργάτη του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη, Κο Αντώνη Δαρζέντα Επιπλέον τον Κο Διακάτο Γαβριήλ (Λάκη) όπως και τους παράγοντες της Κύπρου Κορυδαλλού κ. Σιμάκο και κ. Κοσμίδη Μ. τόσο για την παρουσία τους όσο και για την παράδοση της ιστορικής σημαίας της ομάδας. Θερμά ευχαριστούμε επίσης σε όσους κατέθεσαν στεφάνια όπως στην οικογένεια Γεώργιου Σπανού (ΕΤΕΚΑ), στους Δημήτρη, Ιάκωβο και Γεώργιο Μελισσανίδη, στην ΕΠΣ Πειραιά. στην Π.Ο. Κύπρος Κορυδαλλού, στο κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος City Plaza, στα αδέρφια του, στον γαμπρό του, στους κουμπάρους του και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Επιπλέον ευχαριστούμε όλους όσους απέστειλαν φιάλες αίματος κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης νοσηλείας του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι ευχές του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη για πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, υγεία και ψυχική ηρεμία στις ζωές όλων σας και των οικείων σας είναι βέβαιον πως είναι μαζί σας και θα σας ακολουθούν!!

Θερμά ευχαριστούμε και πάλι

Η οικογένεια του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη

Αναστασία (σύζυγος)

Κατερίνα & Αγγελική (τέκνα)

 

 

Ευχαριστίες στον γιατρό Π. Βακαλόπουλο

*Επίσης η οικογένεια του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς

Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ με κοινοποίηση το Γραφείο Διευθυντή Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με μεγάλη σεβασμό και τιμή προς εσάς, σας απεύθυνουμε αυτή την επιστολή ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης απέναντι σε έναν εξαίρετο επιστήμονα με μεγαλείο ψυχής, γενναιότητας, σθένους και ανθρωπιάς. Έναν άνθρωπο που τη νύχτα της 30ης Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Σάββατο αψηφώντας στιγμές προσωπικής ηρεμίας και χαλάρωσης μετέβη εσπευσμένα στα χειρουργεία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών επιστρατεύοντας μεσονυχτίς ένα ολόκληρο επιτελείο προκειμένου να κρατήσει στη ζωή τον άνθρωπό μας, τον Κον Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη Κιάκη.

Ο λόγος για τον Ιατρό- Αγγειοχειρουργό Κο Παύλο Βακαλόπουλο.

Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 01-10-2017, ο άνθρωπός μας ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του Δευτέρα πρωί 02-10-2017. Έχοντας εξαίρετη επικοινωνία με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ. όπου νοσηλεύτηκε, αναφέρθηκε με τιμή και αγάπη στον ιατρό του λέγοντας χαρακτηριστικά στη συζυγό του: “Γιατί έκλαιγες? Πίστεψες θα πεθάνω? Ο γιατρός μου είναι μεγάλο παλλικάρι. Ήταν εκεί, μαζί μου όλη τη νύκτα και ναι, είμαι έδώ.. Με έκανε καλά!!!”

Ο άνθρωπος μας μετά απο δεκαήμερη νοσηλεία και σοβαρή λοίμωξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών δεν τα κατάφερε.

Ο Αγγειοχειρουργός Κος Παύλος Βακαλόπουλος στάθηκε πλάι του την τελευταία δεκαετία της ζωής του αγόγγυστα, με πλήρη ανιδιοτέλεια και αγάπη καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσει τον άνθρωπό μας Κον Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη – Κιάκη στη ζωή με απόλυτη αξιοπρέπεια.

Σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό επιτελείο της νύχτας του Σαββατόβραδου της 30ης Σεπτεμβρίου 2017 και ειδικά στον Κο Παύλο Βακαλόπουλο, τα θερμότερα ευχαριστώ μας, αν και ένα ευχαριστώ μοιάζει τόσο μικρό για τον λάμπρό αυτόν επιστήμονα και Άνθρωπο.

Είμαστε βέβαιοι πως οι εκλιπόντες γονείς του υπέροχου αυτού Ανθρώπου και επιστήμονα – Γεώργιος και Αθηνά- η σύζυγός του και τα τέκνα του -Μαρία, Γιώργος και Καλλιόπη- και ολόκληρο το Πολεμικό Ναυτικό θα είναι εξαιρετικά υπερήφανοι για εκείνον.

Είναι σίγουρο πως οι ευχές του Κου Ιορδάνη θα τον ακολουθούν στο υπόλοιπο της ζωής του, σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, καθ’ όλη την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

Εμείς από πλευράς μας ευχόμαστε στον κο Παύλο Βακαλόπουλο, στον γιατρό της καρδιάς του συζύγου και πατέρα μας κυρίου Ιορδάνη, να έχει πάντα τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογενείας του επαγγελματικές επιτυχίες, υγεία και προσωπική ευτυχία.

Με πολλή αγάπη,

Η οικογένεια του Κύριου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη – Κιάκη

Αναστασία (σύζυγός)

Κατερίνα και Αγγελική (τέκνα)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply