Connect with us

stoplekto

« Η Νίκη Ρέντη θα διαφυλάξει την ιστορία της »

Published

on

Από τη Νίκη Ρέντη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτό που όμως πρέπει να σταθούμε ήταν στην άψογη συμπεριφορά των παικτών μας (ολοκληρώσαμε τον αγώνα με 11!), στο πάθος και στο πείσμα, στη θέληση και τη δύναμη να νικήσουμε στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, τώρα πρέπει να γίνουμε γραφικοί. Να μιλήσουμε και μεις για «σκοτεινά κέντρα» , για « ανθρώπινα λάθη», για την « κακιά στιγμή» και όλα αυτά που μειώνουν την αξιοπρέπεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας, προσβάλουν την νοημοσύνη μας, μας αφαιρούν το δικαίωμα στην ελπίδα, μας ποτίζουν με το αίσθημα της ντροπής, μας δίνουν τροφή να μιλούμε για εμπάθεια, προκατάληψη και φυσικά πρόθεση.

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική γινόμαστε μάρτυρες μιας κακής νοοτροπίας. Σίγουρα δεν μπορούμε να το ανεχτούμε άλλο. Για τρίτη αγωνιστική γινόμαστε μάρτυρες μιας εμπάθειας. Ελπίζουμε ότι όλο αυτό το κακόγουστο παιχνίδι ήταν παρένθεση.

 Η Νίκη Ρέντη θα διαφυλάξει την ιστορία της, την αξιοπρέπεια της, το δικαίωμα της παραμονής στην Α Κατηγορία είτε το θέλουν είτε όχι, και πάνω από όλα τον αγώνα των αθλητών, το μόχθο των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα και βέβαια το δικαίωμα της νίκης.

 Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν στην ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι η σημερινή εμφάνιση δεν αφήνει αμφιβολία για το μέλλον της ομάδος. Και αυτό θα το υπερασπιστούμε πάση θυσία είτε αυτό είναι το άρθρο 17 του ΚΑΠ, είτε του άρθρου 23β του ΚΑΠ, είτε του άρθρου 36 του ΚΑΠ είτε οποιαδήποτε άλλου νόμιμου μέσου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply