Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η μεγάλη μάχη των πρωταθλητών του Πειραιά

Published

on

Η χρονιά για Κερατσίνι και Οδηγήτρια κρίνεται σήμερα .Οι  πρωταθλήτριες των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας Πειραιά , μάχονται σήμερα στις 17.30 στο γήπεδο της Νεάπολης  για μια θέση «στον ήλιο » της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο.

Με σοβαρότητα το Κερατσίνι

O ΑΠΟ Κερατσίνι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες το απόγευμα με τον Βασίλη Σπάθα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα .

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του , τους ζήτησε να αντιμετωπίσουν με αρκετή προσοχή και σοβαρότητα  το παιχνίδι , στο οποίο κρίνονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Μιλώντας στη στήλη ο Βασίλης Σπάθας δήλωσε για τον αγώνα:

« Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει φαβορί. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θέλουμε να φανεί κι αυτό μέσα στο γήπεδο. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος.»

Χωρίς άγχος η Οδηγήτρια

Κομπλέ θα αγωνιστεί και η Οδηγήτρια . Ο Γιάννης Ζερβακάκης και ο συνεργάτης του Παύλος Δαούτης  αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή σύνθεση . Η ομάδα προχθές έπαιξαν προπονητικό δίτερμα στο γήπεδο Ηλιούπολης που διαθέτει  φυσικό χλοοτάπητα , προκειμένου να εξοικειωθούν στον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης .

Αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα ο Παύλος Δαούτης τόνισε:

« Για μας είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτός που το θέλει περισσότερο αυτός και θα νικήσει. Το άγχος δεν θα το έχουμε εμείς , αλλά οι αντίπαλοι μας που είναι μια πολύ καλή ομάδα.».