Connect with us

5ος Όμιλος

Η… μαγκιά του Σιάνου

Published

on

Υπάρχουν στιγμές που πέρα απο την ποιότητα που βγάζει στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής σημασία έχει και το πόσο ποιότητα διαθέτει  και σαν άνθρωπος. Και με την  αναρτησή του στο Instagram ο Νίκος Σιάνος απέδειξε ότι είναι και ένα εξαιρετικό παιδί..

Στο πρώτο γκολ του Κερατσινίου, ο 20 χρονος έδωσε ασίστ πάρτο-βαλ’ το στον Κομνηνό ενώ ίσως θα μπορούσε να είχε τελειώσει  τη φάση μόνος του. Προτίμησε, όμως, να σιγουρέψει το γκολ, άσχετα αν  στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια δεν έχει βρεί δίχτυα έχοντας και την ατυχία μποροστά του. Ο Σιάνος ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Κομνηνό γράφοντας χαρακτηριστικά:
  Το γκολ είναι το σημαντικότερο πράγμα για έναν επιθετικό λόγω ψυχολογίας… όμως είναι ακόμα σημαντικότερο για την ομαδα!! για εμένα είναι διπλή χαρά όταν βλέπω τον συμπαίκτη μου σε πιο πλεονεκτική θέση από εμένα να του δίνω την πάσα και να σκοράρει εκείνος και η χαρά μου είναι ακριβώς η ίδια σαν να είχα σκοράρει εγώ… το ευχαριστώ για αυτήν μου την κίνηση είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία… η ομάδα πάνω από όλους και από όλα!!! @panos_komni είσαι αδερφός και παικταρας συνέχισε να σκοράρεις❤ συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την σημερινή νίκη
 
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply