Connect with us

stoplekto

Η λαμπρή γιορτή των Νέων Ευγενείας

Published

on

Μέσα σε  γιορτινή ατμόσφαιρα, με πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων αλλά και πλήθος μελών φίλων ποδοσφαιριστών, γονέων και προπονητών της ανδρικής  ομάδας και  των ακαδημιών  οι Νέοι Ευγενείας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους.

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθησαν :

Οι Βουλευτές Γιάννης Τραγάκης , Εύη Καρακώστα , η εκπρόσωπος της Νίνας Κασιμάτη  Σούλα Καραγιάννη , ο τέως βουλευτής Κανέλλος Λάλος

Από την Δημοτική αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιδήμαρχοι Σταυρούλα Συράκου, Στράτος Δασκαλάκης ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Θωμαΐδης .

Από την ΕΠΣ Πειραιά ο γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας και το μέλος της επιτροπής καταπολέμησης της βίας Αργύρης Κεραμίδας.

Από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά το παρών έδωσαν οι Κανέλλος Τσίρμπας, Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Βίκυ Νικολάκου

Οι τέως αντιδήμαρχοι και τέως πρόεδροι του συλλόγου Ναπολέων Τσαντζαρίδης και Μανώλης Μυργιαλής .

Ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ και επί σειρά ετών στέλεχος της ομάδας Άρης Τσαντζαρίδης .

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πειραιά Κωνσταντίνος Ανδρονικίδης.

Η πρώην δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρύσα Μυργιαλή

Ο  επίτιμος πρόεδρος των Νέων Ευγενείας Λευτέρης Κωφός  Ο τέως Γενικός Γραμματέας τoυ συλλόγου Γιάννης Στελλάτος

Ο δημοσιογράφος Στάθης Μηλιδώνης .

Ο μέγας χορηγός  του συλλόγου Ιωσήφ Ιατρόπουλος .

Παρόντες και οι παλαίμαχοι των Νέων Ευγενείας  Μιχάλης Ζωγράφος ( τέως Πρόεδρος  του συλλόγου) Κώστας Χατζηβασιλείου, Αργύρης Σπυριδάκης, Κυριάκος Βουδογεώργης, Δημήτρης Δυναμίδης, Γιώργος Λαουτάρης.

Από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραβρέθηκαν ο

προπονητής Α΄ ομάδος & εφηβικού τμήματος Λουκάς Καρμίρης  ο γυμναστής Α΄ ομάδος & προπονητής της Ακαδημίας Νίκος Ηλιαδάκης, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Σωτήρχος , ο προπονητής τη Ακαδημίας Λουίς Εντουάρντο Ρίκο και ο  γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Ευγενείας.

Το Δ.Σ. των Νέων Ευγένειας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην γιορτή και  εύχεται καλή χρονιά με υγεία, καλοτυχία, ειρήνη & αλληλεγγύη και … κάθε χρόνο που περνά οι «εραστές» της ομάδας , αλλά & του ερασιτεχνικού αθλητισμού να γίνονται όλο και περισσότεροι!!

 

   

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply