Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η κοπή πίτας της Λυκόβρυσης

Published

on

Ήταν μία εκδήλωση, που ξεκίνησε ως μία απλή κοπή πίτας αλλά εξελίχθηκε σε μία πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τη εκδήλωση, που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης (Α.Ο.Λ.), η οποία ήταν γεμάτη από έντονα συναισθήματα, προκάλεσε ευχάριστες στιγμές στα 300 άτομα, που έδωσαν το παρόν, ενώ βγήκαν και νέα σε όλα τα επίπεδα.

Είδηση πρώτη: Η ανακοίνωση από τον «αιωνόβιο» πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου, Κώστα Διαμάντη, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα παραδώσει τα ηνία μετά από 16 χρόνια στη προεδρία του Α.Ο.Λ.: «Πήρα αυτό το σωματείο νεογέννητο και το αφήνω σήμερα έφηβο. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ξέρετε κανένα πατέρα να παρατάει ποτέ το παιδί του;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Διαμάντης προκαλώντας σεισμό χειροκροτημάτων στη κατάμεστη αίθουσα.

Είδηση δεύτερη: Η δέσμευση του δημάρχου Πεύκης-Λυκόβρυσης, Τάσου Μαυρίδη, ότι έχει μπει στη τελική ευθεία το έργο αντικατάστασης του 12ετούς χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης.

«Ολοκληρώσαμε τη μελέτη και πλέον φθάνουμε στη φάση της δημοπράτησης. Ελπίζουμε, ότι σύντομα θα μπουν οι μπουλντόζες και το συντομότερο δυνατόν αυτή η ποδοσφαιρική κυψέλη, που έχει δημιουργηθεί εδώ με τόσο μεράκι θα έχει τις εγκαταστάσεις, που της αξίζουν».

Βραβεία απονεμήθηκαν σε μέλη των ακαδημιών και των υπολοίπων τμημάτων (Π. Καπράνος, Ν. Απέργης, Στ. Δημητρός, Ρ. Λιαδάκης, Δ. Καραστέργιος, Χ. Σταματέλος, Γ. Γρίμμας) καθώς και στους χορηγούς του Α.Ο.Λ. (Saints Cathrines, Ν. Ρούσσος, φροντιστήρια «Συμβολή» κ.α.).

Απόδειξη, πάντως, ότι στη Λυκόβρυση δεν σκέφτονται μόνο ποδοσφαιρικά αλλά προσφέρουν και κοινωνικό έργο είναι, ότι τη περίοδο των Χριστουγέννων ο σύλλογος αποφάσισε τη διάθεση ποσού από τη λαχειοφόρο αγορά του σε τέσσερις φτωχές οικογένειες της πόλης, ενώ τιμήθηκε και ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας (από το1980 την ακολουθεί παντού), Κ. Ιωάννου!