Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Η κλάση του Δράμπαλη οδήγησε στους ‘4’ του Κυπέλλου τους Τράχωνες

Published

on

Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με ελάχιστες φάσεις το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Τράχωνες ήταν πιο εύστοχοι και πηραν τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1. Στο 25′ από κόρνερ του Ιατρού, ο Βογιατζής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του κάνοντας το 1-0, ενω, το 1-1 έγινε στο 38΄’ με κεφαλιά του Κζω στάλα σε κόρνερ του ΡΕτζο, με το σκορ αυτό να παραμένει στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση. Έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου εκεί ο Δράμπαλης έδειξε τη μεγάλη του κλάση, αφού απόκρουσε τρια πέναλτι(!) των Ρέτζο, Δουδουμόπουλου, Παπαμιχαήλ, ενώ το δικό του το απόκρουσε ο Ροκανάς. Οι παίκτες των νικητών που σκόραραν ήταν οι εξής: Γοργάκης, Στεργιάκος, Νικολάου, ενώ από τον Κολωνό οι Μηλιώνης, Κανδαλέπας. Καλή η διαιτησία των Κατοίκου, Αραβίδη και Λιαμπότη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπεράς (63’ Εστυλιανίδης), Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Ιατρού (75’ Βούζας), Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου, Χακράμα (53’ Γοργάκης), Φατσέας.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Βογιατζής, Μάντζαρης, Μηλιώνης, Δουδουμόπουλος, Κραβαρίτης (113΄’ Γιωτόπουλος), Ρέτζο, Κανδαλέπας, Κωστάλας, Καλλίλας (79’ Καλοπετρης) , Κρομμύδας (70’ Παπαμιχαήλ).