Connect with us

8ος Όμιλος

Η Κηφισιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών- 3-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Πιο αποτελεσματική στην επανάληψη η  Κηφισιά ξεπέρασε το εμπόδιο του ανταγωνιστικού Ηρακλή Ελευσίνας στο «Γ. Ρουμελιώτης» με 3-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΔΙ.ΑΣ Κω, που λίγο νωρίτερα είχε αποκλείσει τον ΑΟ Καραβά με το εντυπωσιακό 6-2.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28’ με τον Ζέλο. Η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου απάντησε άμεσα, καθώς στο 32’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καϊμακαμούδη, το οποίο μετέτρψε σε γκολ ο Κατσάφαρος για την ισοφάριση.

Ο Ηρακλής δημιούργησε ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Τσεβά(37’ – έδιωξε στη γραμμή ο Τεγούσης), Γεωργιάδη(50’ – δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα από πλεονεκτική θέση) και Μουράτι(80’- τετ α τετ πλάσαρε άουτ), αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έδειξε την ποιότητά του και δίκαια έφτασε στο τελικό 3-1, πετυχαίνοντας στην επανάληψη δυο γκολ με τους Ρέντζη(64’) και Παναγιωτόπουλο(74’- απευθείας εκτέλεση φάουλ). Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Καϊμακαμούδη(72’) και Χρονακόπουλο(83’).

Άψογος ο διαιτητής Μανιάτης από την Ένωση της Ανατολικής Αττικής, ενώ σωστές υποδείξεις είχαν και οι βοηθοί  Καραθανάσης και Σοφιάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Μιχάλης Κατσάφαρος): Τσακιλτζίδης, Χατζηαντωνάκης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης Β., Πέππας, Μουράτι(82’ Δικράν), Κόρμαλης, Κατσάφαρος, Γεωργιάδης(60’ Χάντης), Τσεβάς.

ΚΗΦΙΣΙΑ(Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Χαραλάμπους(46’ Καραμπάς), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης(75’ Σκουλουδάκης), Τζέλι(70’ Παναγιωτόπουλος), Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης(80’ Χρονακόπουλος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply