Connect with us

6ος Όμιλος

Η θέση των “Rangers” για την είσοδο του Α. Κούγια στον Ιωνικό

Published

on

Μέσω ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι φίλαθλοι του Ιωνικού ”Rangers” πήραν θέση για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο διοικητικό κομμάτι τα τελευταία 24ωρα και συγκεκριμένα σχολίασαν την είσοδο του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και την νέα σεζόν θα βρεθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας στηρίζοντας, όπως δεσμευτήκαμε, όποιον έχει την πρόθεση να συνδράμει για το καλό του Ιωνικού.

Θέλουμε ο Ιωνικός να αποπνέει υγεία και να ξεφύγει επιτέλους από τα Διοικητικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Στην συνέλευση της 20ης Ιουλίου φτάσαμε πολύ κοντά στα τοπικά πρωταθλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εποχές που ζούμε.

Ο κ. Κούγιας όμως, έχοντας επαφή με τον Φώτη Σιακάρα τον τελευταίο καιρό, παρουσίασε έγκαιρα ένα σοβαρό και αξιόλογο πλάνο κατά το οποίο η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ελπιζουμε η κίνηση αυτή ας είναι η απαρχή για την αναγέννηση του Ιωνικού μας.

Υ.Γ. Τελικώς, για ακόμη μία φορά, οι «μεγαλοπαράγοντες» και οι «επιφανείς»Νικαιώτες έκλεισαν τις πόρτες αδιαφορώντας για το αδιέξοδο που βρισκόταν η ομάδα.

 Ξέχασαν πως ο Ιωνικός είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους τους μαζί…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply