Connect with us

stoplekto

Η Ε.Π.Σ.Π  ενημερώνει για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν

Published

on

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πειραιά αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν 2016-2017 κάνει γνωστά τα εξής:

*Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σ/Κ 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.

*Η έναρξη των Πρωταθλημάτων Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σ/Κ 1-2 Οκτωβρίου 2016.

*Η έναρξη του Κυπέλλου( α΄ φάση μόνο με σωματεία Β΄- Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σ/Κ, 10 -11 Σεπτεμβρίου 2016.

*Οι αγώνες της 2ης Φάσης του Κυπέλλου – με την συμμετοχή των νικητριών ομάδων της 1ης Φάσης και των ομάδων της Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας – είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σ/Κ 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δηλώσεις  συμμετοχής των σωματείων σε Πρωταθλήματα και Κύπελλο θα μπορούν να   υποβληθούν στην  γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙA μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

*Οι προυποθέσεις για τις δηλώσεις συμμετοχών των σωματείων μας στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα γνωστοποιηθούν από την Επιτροπή με νεώτερη ανακοίνωση, αφού σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

 

*Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανακοινωθεί, ότι κατόπιν πρότασης του κ. Χρ. Σδρένια ( προέδρου του Ατρόμητου Πειραιά -και μέλους του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά),  αλλά και γενικότερης αποδοχής του συνόλου των σωματείων  της Ε.Π.Σ.Πειραιά,  ο  φετινός θεσμός του Κυπέλλου Πειραιά θα πάρει την ονομασία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ» στην μνήμη του  πατέρα του  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη – προέδρου του Ολυμπιακού και μέγα χορηγού του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Μια απόφαση που θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Π.Σ. Πειραιά στο προσεχές Δ.Σ.