Connect with us

stoplekto

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει

Published

on

Δελτίο Τύπου

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει

Η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα μόνο για τους 2 ομίλους της Α΄ Κατηγορίας (οι αγώνες λόγω της αργίας του Σαββάτου 28/10 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29/10 και την Δευτέρα 30/10).

Αγωνιστική δραστηριότητα δεν θα υπάρχει ούτε και στα πρωταθλήματα Υποδομών ( Εφηβικό – Παιδικό), πλην όμως θα διεξαχθούν μόνο ορισμένοι εξ αναβολής αγώνες.

Ποινές Αξιωματούχων Σωματείων

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης το Φύλλο Αγώνα Πρωταθλήματος της 18.10.2017, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε αξιωματούχους σωματείων ως εξής:

ΠΡΟΥΒΑΣ Θ. –β ’ προπονητής ΗΦΑΙΣΤΟΥ – (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ της 18/10/2017) για εξυβριστική συμπεριφορά σε προπονητή , επιβάλλεται ποινή 2 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 20 ευρώ ( άρθρο 10 παρ.β & 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα)

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ. –προπονητής ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ-ΑΣΤΕΡΑ – (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ της 18/10/2017) για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βοηθό προπονητή , επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 10 ευρώ ( άρθρο 10 παρ.β & 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα)

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ στις 8.10.2017, επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ στις 7.10.2017, επιβάλλει στο σωματείο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ χρηματική ποινή 40€ (άρθρο 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΘΗΣΕΑΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ στις 7.10.2017 το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

./.

-2-

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ στις 11.10.2017, επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για οκτώ (8) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 80€ στον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (άρθρο 10 παρ.1 α-β-ε του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

5.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΧΑΝΙΩΤΗ Λ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στις 8.10.2017, επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 20€ στον κ. ΧΑΝΙΩΤΗ Λ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (άρθρο 10 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στις 8.10.2017, επιβάλλει στο σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

7. H Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Σωκράτη Πτερνέα, προέδρου του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του αναφορικά με επανειλημμένες δημοσιεύσεις με δυσφημιστικό συκοφαντικό περιεχόμενο & δυσμενείς κρίσεις στον αθλητικό τύπο και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στις 1-2-3-4/10 2017, επιβάλλει στον κ. Σ. Πτερνέα πρόεδρο του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ/ΑΣΤΕΡΑ απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα (1) μήνα, χρηματική ποινή 100 ευρώ και επιπρόσθετα καλείται να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις σε όργανα, αξιωματούχους της Ε.Π.Σ. Πειραιά εντός 7 ημερών (άρθρα 5 παρ. 2 στ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο, άρθρο 24 παρ. 1.2.3. του Κώδικα Δεοντολογίας ΕΠΟ).

Η Πειθαρχική Επιτροπή δεν επιβάλλει ποινή στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Αδειοδότηση Ιδιωτικών Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί & έχουν δοθεί άδειες για την διεξαγωγή Ιδιωτικών τουρνουά Ποδοσφαίρου σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 6 του ΚΑΠ, στις κάτωθι εταιρείες:

1. «SPORTS WORLD» -Τουρνουά Ρenti – Αrena -Soccerino

2. «ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» Τουρνουά «Action Soccer & Fair Play»

3. SOCCERINO FOOTBALL CLUB, Τουρνουά Soccerino

*Μια πολύτιμη έκδοση κυκλοφόρησε η Ε.Π.Σ. Πειραιά μέσα στην οποία αναφέρονται όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα σωματεία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει και ο Οδηγός Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στον οποίο θα περιλαμβάνονται προκηρύξεις, τα προγράμματα, χρήσιμα τηλέφωνα βασικά σημεία του νέου ΚΑΠ και διάφορες οδηγίες.

Τον «Κανονισμό λειτουργίας Ερασιτεχνικών Σωματείων», μπορούν να το προμηθευθούν τα σωματεία από την γραμματεία της Ένωσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply