Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Δόξα Βύρωνος ευχαριστεί

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα αναφέρει τα εξής

Το ΔΣ της ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ ευχαριστεί

Τους από διετίας προπονητές της ομάδας κυρίους Ρόπα Λουκά, Ζυγούρη Δημήτριο, και Σουλογιάννη Γιώργο για τη συνεργασία τους και τη μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα. Μετά από δύο άσχημες για τη ΔΟΞΑ αγωνιστικές περιόδους (υποβιβασμός το 2013-14 και μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία το 2014-15)ερχόμενοι οι ανωτέρω την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ήταν πρακτικά αυτοί που με τη δουλειά τους ανασυγκρότησαν τη ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ. Γι΄αυτό άλλωστε επιλέχθηκαν. Απέδειξαν ότι ικανοί προπονητές που δουλεύουν σκληρά, με ποδοσφαιριστές ταλαντούχους και μικρούς σε ηλικία μπορούν να φτιάχνουν ομάδα που να ξεκινά η 11άδα με 5-6 ποδοσφαιριστές από τις υποδομές της, με 5-6 μικρούς, να παίζει κανονικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να κάνει μέσα σε δύο χρόνια πρωταθλητισμό.

Όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που μας έκαναν περήφανους με τις εμφανίσεις τους και τίμησαν την φανέλα της ομάδας. 3. Όλους τους φίλους της ομάδας και ιδίως τον κ. Νίκο Κακογιάννη που τα δύο αυτά χρόνια στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Στις εκλογές την 22/6/17 θα υπάρξει νέα Διοίκηση στη ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ.

Εμείς ευχόμαστε:

Στους προπονητές καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους σε όποια ομάδα εργαστούν από εδώ και πέρα

Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους ανεξάρτητα αν ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τη νέα Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ ή όχι. 15/6/17