Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Δόξα Βύρωνα δύσκολα 2-0 τον Ακάδημο

Published

on

Γράφει ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Δύσκολα και με δύο γκολ στα τελευταία εικοσιτέσσερα λεπτά η Δόξα Βύρωνα νίκησε 2-0 τον μαχητικό Ακάδημο που δικαιούται να έχει παράπονα από την διαιτησία,

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 66′ ο Ταμπουράκης με πέναλτι. Δόθηκε σε μαρκάρισμα του Λώλο στον Μπεκατώρο ωστόσο φάνηκε ότι ο αμυντικός του Ακάδημου δεν βρήκε τον παίκτη της Δόξας Βύρωνα.

Στο 81′ ο Βασιλόγλου με αριστοτεχνικό σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Πολύ κοντά στο γκολ έφθασε στο 54′ ο Ξηροκώστας που ήταν από τους διακριθέντες του Ακάδημου. Στο 14′ ο Σαρανταρίδης του Ακάδημου ο οποίος επίσης έκανε πολύ καλό παιχνίδι μαζί με τους Λώλο και Ζησόπουλο επιχείρησε σέντρα η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Αγγελακόπουλου στην αντίπαλη περιοχή όμως ο διαιτητής Κοκαρίδας που είχε για βοηθούς τους Λιαμπότη και Αραβίδη δεν έδωσε τίποτα.

Από την Δόξα Βύρωνα διακρίθηκαν οι Ρόγκας-Δρόσος, Λέσι, Ταμπουράκης, Γκουντελίτσας, Βασιλογιάννης ο οποίος όσο αγωνίστηκε έκανε την διαφορά για τους γηπεδούχους.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ:Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας-Δρόσος, Τσοπανάκος(80′ Βασιλόγλου), Λέσι, Ταμπουράκης, Λεβέντης(46′ Γκουντελίτσας), Κάϊδος(46′ Μπεκατώρος).

ΑΚΑΔΗΜΟΣ:Μπουρνιάς, Μπάλας, Γκάτζιος, Λώλο, Νικολαΐδης(46′ Κασελάκης), Ζησόπουλος, Ξηροκώστας, Παπαδημητρίου, Μπούρας, Χονδρός(30΄Κόλλιας 73΄Στάχτιαρης), Σαρανταρίδης.

foto: sportifico.gr xristos xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply