Connect with us

stoplekto

Η γιορτή των Ακαδημιών της Προοδευτικής

Published

on

Μέσα σε θαυμάσια ατμόσφαιρα το τμήμα ακαδημιών της Προοδευτικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» αίθουσα « Πλειάδες».

Τιμήθηκαν ο πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Ζίζηλας, ο γιατρός Κωνσταντίνος Νικητόπουλος, ο βετεράνος άσος Μιχάλης Χατζηαθανασίου, ο φίλος του συλλόγου για  την προσφορά του στις ακαδημίες Ντίνος Ανδρακάκος  και ο υπογράφων.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης , ο πρώην δήμαρχος Νίκαιας Στ. Μπενετάτος, ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κ. Βράκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γερακάρης, Χρουσαλάς, Γιαννακάκη.

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Απ. Μαρουλής, Ι. Σταματάτος, Π. Νταλάκος . Ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Χρ, Στούκας, οι βετεράνοι Κολέμπας, Μάλλιαρης, Τζιαμαλής,

  • Από την ανδρική ομάδα παραβρέθηκαν ο προπονητής Β. Σπέρτος και οι ποδοσφαιριστές Ζίζηλας, Μπαντίκος, Κανελλόπουλος, Γκαϊδατζής, Πέππας .
  • Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής της πρώτης ομάδας Πάρης Ανδράλας ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης .
  • ΦΩΤΟ: sportactive.gr