Connect with us

4ος Όμιλος

Η βόμβα του καλοκαιριού από τον Άρη Πετρούπολης-Πήρε τον παικταρά Δ. Θανόπουλο

Published

on

Υπέρβαση η απλά μια κίνηση ουσίας που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του Αρη στην κατηγορία. Οπως και να έχει η μεταγραφική βόμβα πυροδοτήθηκε αφού ο Νίκος Κούστας απέδειξε ότι δεν αστειεύεται ντύνοντας στα ερυθροκίτρινα έναν παικτάρα που το όνομα του και μόνο θα προκαλέσει φόβο στις αντίπαλες ομάδες.

Για να μην πολυλογούμε, ποδοσφαιριστής του θεού Αρη θα είναι από εδώ και στο εξής ο ακραίος επιθετικός, Δημήτρης Θανόπουλος. Ο φόβος και ο τρόπος της περσινής Γ’ Εθνικής με προίκα τα 11 τέρματα ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων αφού ένα προσωπικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον Άγιο Ιερόθεο.

Εαν αναλογιστεί κανείς ότι ο Θανόπουλος ξεχώρισε στην Γ’ Εθνική, είναι δεδομένο και κατανοητό ότι στην ‘Α ΕΠΣΑ τουλάχιστον θα προσδώσει κύρος και ποιότητα αφού η τρομερή τεχνική του και η δυνατότητα να περνάει τον αντίπαο με οποιαδήποτε τρόπο πιστοποιούν ότι αναφερόμενο σε ένα παίκτη που τα χαρακτηριστικά του δύσκολα τα συναντάς σε αυτό το επίπεδο.

 Ο Θανόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και σε Πανθρακικό, Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, Παναιτωλικό, Λαμία, ΠΑΟΝΕ και Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κηφισιά, Ηλυσιακό, Ιάσονα Αγίου Φανουρίου και Άγιο Ιερόθεο.