Connect with us

stoplekto

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για τον αγώνα μπαράζ

Published

on

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13/05/2017 και ώρα 16:45, στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» (ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ), θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των δύο (2) ομίλων της Α’ Κατηγορίας, Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ και Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στον αγώνα αυτό, θα γίνει διαχωρισμός των φιλάθλων των δύο (2) σωματείων.

 

  • Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 10. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τη θύρα αυτή, θα είναι έξω από τη θύρα 10.

 

  • Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες 6 & 7. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τις θύρες αυτές, θα είναι έξω από τη θύρα 3.

 

  • Οι «ουδέτεροι» φίλαθλοι, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 9. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τη θύρα αυτή, θα είναι έξω από τη θύρα 1.

 

  • Κατά την είσοδο των φιλάθλων στις θύρες του γηπέδου, θα διενεργείται έλεγχος των εισερχομένων από την Αστυνομία.

 

  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00.

 

  • Για τον αγώνα αυτό, δεν έχουν εκδοθεί προσκλήσεις. Όλοι οι εισερχόμενοι, θα πρέπει να έχουν εισιτήριο του αγώνα, η τιμή του οποίου είναι πέντε (5) ευρώ. Ταυτότητες ελεύθερης εισόδου, ΔΕΝ θα ισχύσουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

  • Η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους (δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία κ.λπ.), ότι ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο ή στις κερκίδες του γηπέδου σε κανένα, χωρίς την ειδική έγγραφη άδεια – διαπίστευση από την Ένωση. Όσοι επιθυμούν να πάρουν τη σχετική διαπίστευση, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Ένωση σχετική αίτηση με φωτογραφία τους, μέχρι αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/05/2017 και ώρα 15:00.

 

  • Εισιτήρια του αγώνα, θα μπορούν να προμηθεύονται φίλαθλοι των σωματείων μας, και από τα γραφεία της Ένωσης, μέχρι αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/05/2017 και ώρα 15:00.

 

  • Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οργάνωση του αγώνα και καλεί τους φιλάθλους των δύο (2) σωματείων, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να βοηθήσουν, με τη σωστή συμπεριφορά τους, στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα, ώστε να αποτελέσει διαφήμιση για το αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.