Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Περάματος θα παραμείνει στην Α’ Πειραιά!

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ήδη με γοργούς ρυθμούς έχουμε μπει στην Άνοιξη, μία εποχή που προσδίδει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και εμείς στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ διανύουμε πραγματικά τον δικό μας δύσκολο δρόμο της επιβίωσης.

Η ιστορική μας ομάδα περνά εφέτος μία από τις δυσκολότερες περιόδους της 90χρονης και πλέον πορείας της στα γήπεδα του Πειραιά. Της φετινής περιόδου που ξεκίνησε προβληματικά για την ομάδα μας, μιας και για τέσσερεις περίπου μήνες βρέθηκε μακριά από το σπίτι της, λόγω ανακατασκευής του δημοτικού γηπέδου της πόλης του Περάματος. Όλο αυτό το διάστημα δίνονταν μάχες σε καθημερινή βάση προκειμένου να βρεθεί χώρος προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ταλαιπωρία αφάνταστη για ποδοσφαιριστές, προπονητές και γυμναστές της ομάδας μας που περιφέρονταν από γήπεδο σε γήπεδο για να έχουν κάποια έστω στοιχειώδη προπόνηση. Το σοβαρότερο όμως πρόβλημα για τον Σύλλογο είναι η  άσχημη οικονομική του κατάσταση, αφού κάποιοι παλαιοί παράγοντες που στήριζαν οικονομικά την ομάδα, δυστυχώς τον τελευταίο καιρό την έχουν εγκαταλείψει. Έχουν εγκαταλείψει την ομάδα που όπως δήλωναν μέχρι πρότινος αγάπησαν, την ομάδα που είναι συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης του Περάματος.

Αυτές τις δύσκολες ώρες για την ΕΝΩΣΗ το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι γυμναστές και οι φίλοι της ομάδας, πορεύονται ενωμένοι σαν μια γροθιά, με πίστη και τεράστια αγάπη για τον Σύλλογο. Με συνοδοιπόρους συγκεκριμένους χορηγούς – φίλους της ομάδας – οι οποίοι δίνουν σημαντικές ανάσες στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, παλεύουμε με πίστη και απαράμιλλο σθένος για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία της  ομάδας. Όλοι εμείς ενωμένοι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε την διατήρηση της ιστορικής ΕΝΩΣΗΣ στην κατηγορία που της αξίζει!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με όραμα και ελπίδα. Εφαρμόζει τα λόγια που αναφέρει ο Γάλλος μυθιστοριογράφος Anatole France σε σύγγραμμά του: “για την επίτευξη σημαντικών στόχων χρειάζεται όχι μόνο να ενεργούμε, αλλά και να ονειρευόμαστε, όχι μόνο να σχεδιάζουμε, αλλά και να πιστεύουμε”. Και εμείς στην οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ και ονειρευόμαστε και πιστεύουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ!