Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα την έκπληξη

Απέκλεισε τον Εθνικό στα πέναλτι (5-4 )!

Published

on

Η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Εθνικό στα πέναλτι με 5-4 .

Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά  παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά « κοίταξε στα μάτια » τον μεγάλο αντίπαλο της που όμως παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς .

Μετά από ένα πολύ κακό α’ μέρος και από τις δυο ομάδες , ο Εθνικός παρουσιάστηκε καλύτερος στην επανάληψη . Σε αυτό συνετέλεσαν και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Θύμιος Γεωργούλης ,

Στο 61’ το σουτ του Μάναλη  απέκρουσε σωτήρια ο Γεωργόπουλος ενώ στο 63’ στο 65’ τα σουτ των Ντάλα και Αργυρίου αντίστοιχα πέρασαν άουτ.

Στο 87’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Σούφλας απέκρουσε ο Γεωργόπουλος και πάλι με υπερένταση

Στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα ( 94’) ο Μπαχά των γηπεδούχων  σούταρε , αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ .Οι δυο ομάδες έχασαν από μια μεγάλη ευκαιρία  στην παράταση .Ο Πέρρος στο 111’ έβγαλε μόνο του τον Ερρίκο που μόνος με τον Τσάκαλο πλάσσαρε άουτ!

Στο 116’ ήταν σειρά του Εθνικού . Μετά από σέντρα του Λεωνιδόπουλου ο Αργυρίου έπιασε κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Γεωργόπουλο να κάνει  φοβερή απόκρουση κρατώντας ανέπαφη την εστία του

Τα πέναλτι

Στη διαδικασία των πέναλτι οι δυο ομάδες χρειάστηκε να εκτελέσουν από επτά για να βγει ο νικητής.

Για την Ολυμπιάδα ευστόχησαν οι Καλτσάς , Ερρίκος, Πέρρος, Τρουμπούνας και Μπαχά ενώ τα πέναλτι των Βιδάλη Γ. και Νταλάκου απέκρουσε ο Τσάκαλος .

Από την πλευρά του Εθνικού στα δυο πρώτα αστόχησαν οι Σούφλας , Αργυρίου ( απέκρουσε ο ήρωας Γεωργόπουλος) ,στη συνέχεια σκόραραν κατά σειρά οι Ντάλλας, Μάναλης, Μακρής και Ηλιόπουλος ,αλλά στο τελευταίο ο Λεωνιδόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ.

Καλός ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης .

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Γεωργόπουλος, Φέκος, Σαμλίδης, Βιδάλης Γ. Βιδάλης  Ε, Νταλάκος, Μελαμπιανάκης( 71’ Τρουμπούνας ) , Μεγαλοοικονόμου( 64’ Μπαχά)  Μαυρουδής( 59’ λ.τρ. Πέρρος) ,  Καλτσάς , Ερρίκος

ΕΘΝΙΚΟΣ : Τσάκαλος, Στασινός, Γερόλυμος, Μακρής, Μπένα, Ντάλλας, Ηλιόπουλος, Επιτροπάκης( 46’ Αργυρίου) Θεοδοσίου( 76’ Σούφλας)  , Λεωνιδόπουλος, Γκορόγιας ( 46’ Μάναλης)