Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Η Αγια Παρασκευή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Published

on

Ύστερα από δέκα χρόνια η Αγία Παρασκευή θα έχει την τύχη να βρεθει στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που αφορούσε το δεύτερο ημιτελικό με τον Άρη Πετρούπολης μένοντας στο ισόπαλο 0-0.
Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των βορείων προαστίων θα μετά το 2-3 (υπερ της) του α’ αγώνα θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό που θα γίνει και θα προκύψει από το ζευγάρι Κηφισιά-Αγιοι Ανάργυροι.
Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με τις φάσεις να είναι περιορισμένες.
Στο 40′ ο Χατζίου έκανε παράλληλη σέντρα όμως ο Κοβάνης αστόχησε από κοντά, με τον Αρη να έχει με τη σειρά του καλή στιγμή στο 71′ όμως ο Μακρίδης δεν νίκησε τον Τικταπανίδη.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Σκούρας (78′ Παπαευθυμίου), Τζίτζης, Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανακος (87′ Ντιντίφας), Λαζόπουλος (63′ Μπαλατσούρας).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Αποστόλου, Λάπα, Παουρης, Βλάχος, Λίτσης (66′ Παπαπαναγιώτου), Τσάτσα (68′ Βασιλάκος), Μακρίδης, Ηλιάδης, Θανόπουλος, Σπανός (90′ Δημόπουλος), Κατσής (46′ Κυριαζής).