Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ένωση Καμινίων στη Β’ Πειραιά . Επικράτησε στο 88’ του Πυθαγόρα με 1-0

Published

on

Η Ένωση Καμινίων ήταν η μεγάλη νικήτρια στον « τελικό » των μπαράζ αφού επικράτησε του Πυθαγόρα με 1-0 . Τα «μωρά» του Δημήτρη Τζανετουλάκου κατάφεραν να πετύχουν τελικά τον στόχο της ανόδου και του χρόνου θα αγωνίζονται στην Β’ Κατηγορία . Γεγονός που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας (και του Ατρομήτου ) που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Γύρω στα 400 άτομα  έδωσαν το παρών σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνα μεγαλύτερων κατηγοριών .

Πιο ουσιαστικοί οι Καμινιώτες επικράτησαν δίκαια απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που απείλησε στο 31’ με σουτ του Δαμαλίδη που πέρασε μόλις άουτ .

Η Ένωση βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 33 ‘  με πλασέ του Αράπογλου που απέκρουσε ο Αναργύρου . Στο 69’ το σουτ του Μπέρμπερη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι  των Περαματιωτών.

Στο 74΄το φάουλ που εκτέλεσε ο Σαπχάσα απέκρουσε αρχικά ο Αναργύρου για να βρει η μπάλα στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι . Στο 81’ μόνος του ο Μουρελάτος έπιασε «χλιαρό » σουτ που δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Πυθαγόρα.

Για να φτάσουμε στο 88’ όπου  η Ένωση Καμινίων βγήκε από αριστερά , ο Χύκα έπιασε σέντρα και ο προωθημένος Τιπέλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα .

Έξαλλοι  πανηγυρισμοί από τους Καμινιώτες που όμως έμειναν στη συνέχεια με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των Λαμπράκου για άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα και του Μπέρμπερη με δεύτερη κίτρινη κάρτα  ( έβγαλε την φανέλα του)

Επιβλητική και στιβαρή η διαιτησία του Μπαλαχούτη .

Να σημειωθεί ότι στο 75’ σημειώθηκαν επεισόδια στην εξέδρα μεταξύ οπαδών , τα οποία χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγάλη έκταση ….

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Κυρίτσης, Κολιοτάσης, Τιπέλης ( 93’ Σιγάλας) , Καραγιάννης, Σαπχάσα, Αράπογλου, Μπέρμπερη, Σαουλιάς, Κοκράνης( 82’ Λαμπράκος), Χύκα( 95’  Χατήρας) , Μουρελάτος( 87’ Κουγιουμτζόγλου)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ : Αναργύρου, Κωνσταντίνου, Μετούσι, Τρίτσας, Κοσυφάκης, Τριανταφύλλου(79’ Παπαδρόσου) , Κυριτσιμπασάκης(85’Καρράς) , Μαρτσόπουλος( 65’ Βαφειάδης), Καλουτάς( 71’ Μηλιώνης) , Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης