Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η Άνοιξη 3-1 την Ατλαντίδα

Published

on

Ο ΑΟ Άνοιξης πανηγύρισε την δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του ΑΟ Ατλαντίς με 3-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Οσμανάι, Μίχα, Γκόλια, τους τιμωρημένους Άλι και Δρόσο και τον Καραχάλιο λόγω προσωπικού του ζητήματος έπαιξαν ανά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια άνετη νίκη που δίνει μεγάλη ώθηση, εν όψει τα δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΑΟ Άνοιξης άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Δρακόπουλου για να ισοφαρίσει στο 33’ η γηπεδούχος ομάδα με σουτ εκτός περιοχής. Λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40’ το “τριφύλλι” πήρε ξανά το προβάδισμα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωβαίου έξω από την περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δρακόπουλος στο 71’ με καρφωτή κεφαλιά.

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Τσιούμας (76’ Νίκολη), Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Κυριάκης, Γεωργούσης, Δαρζέντας (91’ Ριζάβας), Πούφλης (87’ Τόσκα), Δρακόπουλος (89’ Ξένος), Κωβαίος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (65’ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (79΄Γεωργιόπουλος), Περιβολάρι, Μπενίκος, Καββαδίας (78’ Θεοδώρου), Καρακώστας, Κάτσι, Σιούτης, Μαργέτης (72’ Κιούρκος), Αναστασίου