Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηφαιστος Περιστερίου-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2-1

Published

on

Πλησιάσε σε απόσταση αναπνοής τους πρωτοπόρους Τράχωνες ο Ήφαιστος Περιστερίου που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε στα τελευταία λεπτά του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι παρότι δεν κατάφεραν να ανακτήσουν εξ αρχής τα ηνία του αγώνα κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν και να φτάσουν στην πέμπτη νίκη τους στα τελευταία έξι ματς έχοντας 15 βαθμούς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρότι προσπάθησαν και έφτασαν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμειναν μακριά από τις νίκες έχοντας μετά από έξι ματς επτά βαθμούς (9η θέση).

Στο 62′ ο Κακλαμάνος με φάουλ έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στους Χαϊδαριώτες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

Στο 83′ ο Ήφαιστος κέρδισε πέναλτι και ο Χατζηπαναγιώτης αφού αστόχησε αρχικά στην επαναφορά ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στα τελευταία έξι ματς.

Στις καθυστερήσεις ο Ήφαιστος πίεσε περισσότερο και η χρυσή αλλαγή του Θοδωρη Τρανου, Γιώργος Μπότης με εκπληκτικό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη φάση του πέναλτι θεωρώντας την απόφαση ανύπαρκτη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρης Τρανός) Καπάνταης (62′ λ.τρ. Σαϊτης), Τσιάνος, Σφίχτης, Μουρκάκης Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Βλασόπουλος (46′ Μπότης), Κιτσόπουλος (82′ Τσαγρής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος (62′ Ζώγκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Διονύσης Κατραμάδος) Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας Α., Μαούνης, Μπάρκας, Τσιούλος, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Μπάρδης (58′ Μπάκας Π.), Εγιουρούμ (82′ Κιουρξής), Τσαγιάννης.