Connect with us

stoplekto

Ηρακλής και Καλαμάκι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Published

on

Ωραίο ματς έγινε σήμερα το πρωί στο Περιστέρι. Ο τοπικός Ηρακλής αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με το Καλαμάκι σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν αλλά και πολύ καλό ρυθμό.

 

Οι Περιστεριώτες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Προηγήθηκαν στο σκορ, ήταν αφεντικά στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και πίεσαν για την νίκη όταν δέχτηκαν την ισοφάριση. Το τελικό αποτέλεσμα τους άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί σε όλο το ματς αλλά δεν τελείωναν σωστά τις φάσεις που δημιουργούσαν έπειτα από καλούς συνδυασμούς. Αστόχησαν σε πέναλτι αλλά παρόλα αυτά ισοφάρισαν μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή και κυνήγησαν το διπλό. Όμως, αξίζει να γίνει αναφορά στον διαιτητή Χαλδαίο, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του Δανέζη και Μπατζιόπουλο ακύρωσε από ένα κανονικό γκολ σε κάθε ομάδα ενώ κιτρίνισε αρκετούς παίκτες.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Καλαμάκι απείλησε πρώτο με δύο καλά σουτ του Αβάσταγου και του Αθανασίου. Όμως το σκορ άνοιξε ο Ηρακλής στο 14′, με τον Γιώργο Τσομάσι να υποδέχεται ωραία την ασίστ του Κωνσταντακόπουλου και να πλασάρει άψογα τον Τζαβέλα. Στο 17′ ο Πέτσι σκόραρε από κανονική θέση αλλά ο επόπτης είδε οφσάιντ. Ο Ηρακλής πίεσε, ο Ξένος έκανε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Κάππα στο 38′ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με χαμένο πέναλτι του Μπούζα στο 40′ όπου ο Ξένος έδειξε εντυπωσικά ρεφλέξ πέφτοντας χαμηλά στην αριστερή γωνία. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Λάσκαρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν λιγότερες φάσεις. Το Καλαμάκι πίεσε ενώ ο Ηρακλής κρατούσε το 1-0 σχετικά εύκολα. Στο 75′ και ο Αθανασίου σκόραρε από κανονική θέση όμως ο επόπτης είδε οφσάιντ πάλι. Φτάνουμε στο 84′ όπου σε μια ανύποπτη φάση η άμυνα του Ηρακλή μπερδεύτηκε και ο στόπερ Βοργίας έκανε με κοντινή προβολή το 1-1. Από εκείνο το σημείο ο Ηρακλής πίεσε για το 2-1, αστόχησε με τον Πέτσι και τον Παλαιολόγο όμως για καλή του τύχη δεν δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση όπου έφυγαν στην αντεπίθεση 5 με τον Ναστούλη με τον Ξένο να σώζει. Στην συγκεκριμένη φάση ο τερματοφύλακας του Ηρακλή δέχτηκε κλοτσιά στην μύτη, με την πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για σπάσιμο.

 

Ηρακλής Περιστερίου (Φώτης Δρούγκας): Ξένος (93′ λ.τρ. Σαπουνάκης), Πατεστής, Καρακωνσταντής, Σπάθουλας, Λάσκαρης, Γεωργακόπουλος (C), Σταυρινός (76′ Ναστούλης), Κωνσταντακόπουλος (68′ Χαραλαμπόπουλος), Παλαιολόγος, Πέτσι, Τσομάσι.

 

Καλαμάκι: Τζαβέλας, Χατζηδημητρίου, Λαμπρακόπουλος, Καρανικόλας, Βοργίας, Κωνσταντέλος (35′ Γεροντάρης Ν.), Αθανασίου, Μπούζας (C), Γεροντάρης Μ., Αβάσταγος, Κάππας (55′ Χρυσολώρας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply