Connect with us

stoplekto

Ηρακλής Ελευσίνας- Βύζας Μεγάρων 3-1

Published

on

Εντυπωσιακός και στον επαναληπτικό ο Ηρακλής Ελευσίνας που επιβλήθηκε με 3-1 του Βύζαντα Μεγάρων και με δυο νίκες προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, καθώς στο  8′ είχαν δοκάρι με τον Τσεβά και στο 19′  κατάφεραν να άνοιξουν το σκορ με τον Κώνστα. Οι Μεγαρίτες αντέδρασαν και κατάφεραν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου(44′) να ισοφαρίσουν με τον Δέσκο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής του Μιχάλη Κατσάφαρου ¨κλείδωσε” τη νίκη και την πρόκριση χάρη σε γκολ των Πατσιονίδη Κ. (57’) και Τσεβά(71’).

Η ομάδα του Γιάννη Μπότση τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες , λόγω αποβολής του Χατζηπαππά που δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών( 75′ και 78′).

Πολύ καλός ο διαιτητής Δημητρόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης Κ.(63’ Πέππας), Πατσιονίδης Β., Μουράτι, Κόρμαλης(70’ Κατσάφαρος), Τσεβάς(84’ Λάμπρου), Γκόρος, Κώνστας(82’ Μπόικα).

ΒΥΖΑΣ: Ξενάκης, Δέσκος, Καζάλας, Χατζηπαππάς, Τσίγκρης(51’ Χάρμπαλης), Κλωνάρης, Μάλλης(76’ Πανταζής), Λάλας, Δρίτσας, Διονυσόπουλος(58’ Παναγιωτόποθλος), Κουρκούτης(84’ Καλαμπαλίκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply