Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο-ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Published

on

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο γήπεδο του Πρασίνου Λόγου εκεί που το Ηράκλειο επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ, φτάνοντας την ‘Αουστρια’ στην 5η θέση.

Το ματς είχε ολα τα στοιχεία του ντέρμπι με το Ηράκλειο να καταφέρνει στο τέλος να επικρατεί όντας καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αφού είχε καλές στιγμές και παρουσίασε καλή εικόνα.

Στο 17′ ο Τσιρκινίδης έκανε το 1-0, με τον Καφετζή στο 70′ να κάνει το 2-0. Στο 90+1 έκανε το 2-1 ο Τουμπουλίδης, με τον Μέτσο στο επόμενο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Στο 25′ ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟ Ρουφ σε μαρκαρισμα που δέχθηκε ο Τζώρτζης.

Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν για εξύβριση οι Αναγνωστόπουλος για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους ο Συρράκος.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφι καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν άνανδρη επίθεση στο τέλος του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νικος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Τσιρκινίδης, Χρήστου (89′ Λιαπίδης), Γκούγκας (87 Σπυριδάκης), Καφετζής (90′ Μπακαδήμας), Αντωνόπουλος (77′ Μέτσο).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Τουμπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου (68′ Συρράκος), Μπέρτζος, Μπένας (46 Φωτόπουλος), Χατζής (74′ Σφακιανάκης), Σαμαράς, Κουτσοβέλης, Τζώρτζης, Καρυπίδης.