Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-Ιάλυσος 3-0

Published

on

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε στην Γ’ Εθνική το Ηράκλειο αφού στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε στην 30η αγωνιστική στον 4ο όμιλο η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-0 του Ιάλυσου, τερματίζοντας στην 14η θέση με 26 βαθμούς. Το θετικό για τους νερατζουρι ειναι οτι δόθηκε η ευκαιρια σε αρκετά νεα παιδια οι οποίοι απέδειξαν οτι μπορούν να βοηθήσουν την ομαδα. Αντίθετα, ο Ιάλυσος που παρατάχθηκε με αρκετά νεανικό σχήμα έχοντας στην αποστολή του μόλις 12 παίκτες γνωρίζοντας την ήττα που τον διατήρησε στην 5η θέση με 55 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 5′ είχαν δοκάρι σε σουτ του Κατσούλη. Στο 20′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το 1-0, με τον Νάκου στο 35′ με ωραίο σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Μάμαλος με σουτ από τα 40 μέτρα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χαραλαμπίδης) Γκλώτσος, Νάκου, Μέρτκολα, Κωνσταντέλλος, Παναγιωτίδης, Ψαρρής, Κατσούλης, Μπράχο (85′ Καραϊνδρος0, Μάμαλος, Σπυριδάκης (80′ Σειτάι), Μεταλλινός (70′ Σταθακόπουλος).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σαβενας) Μουστάκας, Καμβύσης, Μπαρμπαγιάννης (50′ Ρεκλείτης), Σαχίνης, Κοκκίνης, Καρπαθάκης, Βολονάκης, Σαβούλης, Πλύγκος, Φλεβάρης, Χειμωνέττος.