Connect with us

stoplekto

Ημερίδα διαρτοφολογίας και εργοφυσιολογίας οργανώνουν οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Σε μια αξιόλογη κίνηση προχώρησαν οι Λέοντες Καμινίων, οι οποίοι τη Δευτέρα 4/6 και ώρα 19.00-21.00 θα πραγματοποιήσουν ημερίδα αφιερωμένη στην διατροφολογία και την εργοφυσιολογία.  Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

 

“Σας προσκαλούμε στην ημερίδα του σωματείου μας ΑΟ Λέοντες Καμινίων 2011, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4/6/2018 και ώρα 19.00-21.00, στον Πολιτιστικό χώρο “Κώστας Κωσταράκος”, Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια- Πειραιά.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού στα θέματα διατροφολογίας και εργοφυσιολογίας στους αθλητές και στους γονείς τους.

Σκοπός της εκδήλωσης, εκτός του εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για τα δύο τμήματα αθλημάτων, που εκπροσωπούνται στο σωματείο(ποδόσφαιρο  και γυναικείο βόλεϋ), είναι η διεύρυνση του αθλητικού τμήματος και σε περισσότερα αθλήματα, μέσω του προγράμματος Άτλας, πρακτική και συνεργασία όλων των τμημάτων, με τα ΤΕΦΑ Αθηνών.

Θα χαρούμε πολύ τι σωματείο μας να διευρύνει και να βοηθήσει το σφυγμό της περιοχής μας, και να αναδείξει την ποπλυπλευρικότητα των παιδιών μας.

Ο στόχος μας είναι εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος, που η τιμή συμμετοχής θα κινηθεί στα 15 ευρώ μηνιαίως, σε όλα τα τμήματα, να δημιουργηθούν τμήματα μέσα από τη συμμετοχή προγραμμάτων, ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία ο κάθε αθλητής, θα μπορεί να παρακολουθήσει, από ένα έως παραπάνω αθλήματα, με 20 ευρώ μηνιαίως(π.χ. κολύμπι, βόλεϋ, μπάκσετ, χάντμπο κ.λπ.). Το καταστατικό του σωματείου, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να επενδύσουμε στο αθλητικό ιδεώδες, καθώς είμαστε εγκεκριμένοι για όλα τα ολυμπιακά αθλήματα.

Θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας, τις γνώσεις σας και την αγάπη σας, για το εγχείρημά μας, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας.

Η περιοχή και μη των Καμινίων να αναδείξει την πολυπλευρικότητα των παιδιών μας. το εγχείρημά μας, μπορεί να είναι ονειρικό, αλλά τα όνειρα είναι των ανθρώπων!

Τηλέφωνα ερωτήσεων και βοήθειας Κοσμάς Κωνσταντίνος(Υπεύθυνος- Τεχνικός Διευθυντής όλων των ομάδων 6939743568).

Κυρία Σόνια: Υπεύθυνη τμημάτων διαχειριστικού: 6945540885.

Σημείωση: Η συνδρομή για Ιούνιο και Σεπτέμβριο είναι δωρεάν για τα νέα μέλη. Οι δοκιμές για το ποδόσφαιρο θα γίνονται κάθε Τρίτη: 19.30-21.00 και Πέμπτη: 20.30-22.00, στο γήπεδο, στην οδό Αμοργού, Καμίνια(Πίσω από το Σκλαβενίτη).”.