Connect with us

8ος Όμιλος

Ηλυσιακός: Πρόσκληση Προς Αθλητές Και Γονείς Για Ανθρωπιστική Δράση

Published

on

Αγαπητοί μας αθλητές και γονείς,

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, έρχονται ξανά να μας γεμίσουν αγάπη και συμπόνια για όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους αναξιοπαθούντες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά! Αλλά γιορτές δεν σημαίνει απλά ευχές, συμπόνοια και θετικές σκέψεις. Η ανθρωπιά είναι ενέργεια, είναι καθημερινή δράση. Έτσι, φέτος στις γιορτές ας μην μείνουμε απλά σε ευχές, ας κάνουμε κάτι συγκεκριμένο για συγκεκριμένα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Ο 90χρονος σύλλογος μας, είναι αναπόσπαστο και ίσως το πιο ιστορικό κομμάτι του δήμου μας και δεν θα μπορούσε να μην συνδράμει εμπράκτως στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που διάγει ο τόπος και το βιώνουν πιο έντονα τα παιδιά. Έτσι, στα πλαίσια της ανθρωπιστικής δράσης του Ομίλου μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, παρακαλούμε για τη συνεισφορά σας στο φιλανθρωπικό έργο ενίσχυσης δύο πρωτοπόρων ευαγών ιδρυμάτων για το παιδί και τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, του Πρότυπου Ειδικού Οικοτροφείου Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και του Ιερού Ναού Αγίου Γερασίμου, στα Άνω Ιλίσια.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση, θα λάβει χώρα από την Τετάρτη 20/12/2017, μέχρι και την Παρασκευή 29/12/2017. Αυτές τις ημέρες, μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την παρακάτω λίστα στα γραφεία του συλλόγου μας, στην οδό Ξηρογιάννη 63-65 (πλατεία Τερζάκη), καθημερινές 09:00-12:00 και 18:00-20:00 και Σάββατο 09:00-12:30.

Τρόφιμα
Γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά, φρυγανιές, μαρμελάδα, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, αλάτι, όσπρια, μπισκότα, χυμούς μακρά διαρκείας, μέλι, κρουασάν.

Είδη πρώτης ανάγκης
Σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων και ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα, αλουμινόχαρτο, πάνες, μωρομάντιλα, σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόκρεμες.

Ρούχα
Ρούχα κάθε εποχής, σε καλή κατάσταση.

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλυσιακού Α.Ο.