Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός, η «επιβράβευση» του Μανδαμαδιώτη – Ευχές στον Ιάσονα

Published

on

Ο Δημήτρης Μανδαμαδιώτης εξαργύρωσε τη θετικότατη σεζόν που πραγματοποίησε με μια μεταγραφή στον Ηλυσιακό. Ο νεαρός μέσος ήταν από τα βασικά «γρανάζια» του Ιάσονα Ιλίου, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και έκανε το επόμενο βήμα στη καριέρα του, όπως το επιθυμούσε.

Σημείωσε εννέα τέρματα και μοίρασε αρκετές ασίστ σε 33 συμμετοχές με τους «κυανόλευκους». Βοήθησε τα μέγιστα στο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα δεν κατάφερε να σωθεί λόγω κακής εκκίνησης και τον υποβιβασμό αρκετών αθηναϊκών συλλόγων από τη Γ’ Εθνική. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Ηράκλειο.  Σε όλη τη διαδρομή του συνόλου που καθοδήγησε ο Νίκος Φούσκας, ο «Μαντ» είχε σημαντική παρουσία όντας, εμφανώς, καλύτερος από τη σεζόν 2014-15. Το «κλειδί» ήταν η απελευθέρωση του και ο ρόλος του επιθετικού χαφ, μια κίνηση που τον μετέτρεπε και σε ακραίο αρκετές φορές για να αφήσει τον άξονα και να δώσει επιθετική ώθηση.

Πέραν της γεμάτης διετίας του στον Ιάσονα, ο 2οχρονος άσος πάλευε από μικρός κυνηγώντας το όνειρο του. Από τον Ήφαιστο Περιστερίου στον Ατρόμητο Αθηνών και από εκεί στην Ειρήνη Πετρούπολης πριν «μετακομίσει» στο σωματείο του Ίλιον. Πλέον, θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού στον Ηλυσιακό και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αυτή είναι η «επιβράβευση» της συνεχής δουλειάς που κάνει ο, προσεχώς, τριτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ.

Λίγο μετά την υπογραφή στους «κιτρινόμαυρους», επικοινωνήσαμε μαζί του και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ηλυσιακό, έναν ιστορικό σύλλογο και σταθερή δύναμη της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία, να πετύχουμε τους στόχους και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και την πρώην ομάδα μου, τον Ιάσονα Ιλίου, για τη συνεργασία που είχαμε, όλα τα μέλη. Δυστυχώς, δεν ήρθε η παραμονή, παρότι παλέψαμε όλοι μαζί σκληρά σε μια δύσκολη χρονιά. Ήμασταν μια οικογένεια. Ελπίζω να επιστρέψει ο σύλλογος σύντομα στην Α’ Αθηνών. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στη φετινή προσπάθεια.»