Connect with us

8ος Όμιλος

Ηλυσιακός: Δυναμικό ξεκίνημα με τις ανανεώσεις των Αμανατίδη-Μουσταφίδη

Published

on

Ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του περσινού Ηλυσιακού. Ήταν τα πρόσωπα που δεν πίστεψε σχεδόν κανείς μονάχα η διοίκηση και ο Δημήτρης Παπασπύρου που τους επέλεξαν ώστε να συνθέσουν το σύνολο που θα είχε ως στόχο μια εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να φέρουν τον κόσμο του Ζωγράφου στο γήπεδο, να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και ο Ηλυσιακός να μπει στη συνείδηση του κοινού και πάλι ως η ομάδα που έχει αρχή, μέση και τέλος, που με τις απαραίτητες προσθήκες θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Ο ιστορικός σύλλογος βασιζόμενος σε παίκτες που είχαν εμπειρία από την κατηγορία πέτυχε και σίγουρα, ο Δημήτρης Παπασπύρου, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την παραμονής τους.

Ένας εξ αυτών ήταν ο αρχηγός του Ηλυσιακού, Σταύρος Αμανατίδης που επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου για λογαριασμό του Χαλανδρίου, προκειμένου να βοηθήσει με την παρουσία του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το άλλο πρόσωπο που κατάφερε να… σουλουπώσει την γραμμή της οπισθοφυλακής και να δώσει τις καλύτερες απαντήσεις, όσον αφορά την αξία του που για αρκετούς είχε πάρει την κατιούσα ήταν ο Παύλος Μουσταφίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός που έχει αποτελέσει το αρχηγό της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Football League ενώ με την παρουσία του σε Ερμιονίδα και Κηφισιά, είχε αποδείξει ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους οπισθοφύλακες.

Με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν με τις εμφανίσεις αμφότερων στο γήπεδο, ήταν φυσικό και επόμενο, να περάσουν το… κατώφλι των γραφείων του Ηλυσιακού και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα του κέντρου.

Έτσι λοιπόν το παζλ του ρόστερ ξεκινάει με δυο ισχυρά κομμάτια και έπεται συνέχεια αφού την πόρτα των γραφείων αναμένεται να περάσουν το απόγευμα ακόμη δυο παίκτες.