Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Αστέρας Βάρης 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή πήρε ο Αστέρας στου Ζωγράφου μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Ηλυσιακό. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 10η θέση  έχοντας διαφορά δυο βαθμούς από τη 9η θέση στην οποία βρίσκεται ο Ηλυσιακός. Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 51′ με κεφαλιά του Ιωάννου. Στο 56′ ο γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πασαλίδη, με τον Νιφαδόπουλο στο 65′ να αποβάλλεται και ο Αστέρας να μένει με δέκα παίκτες. Στο 88′ οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς όμως δεν τα κατάφεραν αφού ο Χατζησάββα αστόχησε από ευνοική θέση. Να σημειωθεί ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν πολλύ παράπονα Πάντως, οι άνθρωποι του Ηλυσιακού από τη διαιτησία του Κουντουριώτη και του β’ βοηθού Πλάκα.

Διαιτητές: Κουντουριώτης, Κρέτσιμος-Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννακός, Μπίρης, Συριόπουλος (80′ Τζώρτζης), Φλέγκας, Σίσκο (70′ Φούντας), Σαμπανάι, Θανόπουλος, Ιωάννου, Πουλάκος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Καναβέτας, Νιφαδόπουλος, Χόρτσας, Βασιλείου (65′ Μανιδάκης), Αγκόλλη, Ντάγκρας (65′ Γεωργιάδης), Νικολακόπουλος, Χατζησάββας, Πασαλίδης (70′ Κουιρουκίδης), Παπασάβας.