Connect with us

8ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Αιγάλεω 3-0

Published

on

Μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου πανηγύρισε ο Ηλυσιακός επικρατώντας με 3-0 του Αιγαλεω πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη μετα από δυο ισοπαλίες κόντρα σε Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση απέναντι στο ‘Σίτι’ που για ένα ημίχρονο είχε καλό προσωπο και καταφερε να προηγηθεί με φάουλ του Πιπίνη στο 52′.

Στη συνέχεια, το Αιγάλεω ρίσκαρε και ο Ηλυσιακός… χτύπησε στην επανάληψη όταν ο Σουλελές έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιωάνου στο 81′.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο α’ ημίχρονο το Αιγάλεω ήταν καλύτερο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ψυχογιό στο 1′ και τον Παπαδόπουλο λίγο αργότερα.

Μάλιστα, στο 0-0 ο Κοντιζάς είχε δοκάρι ενώ μετά το 1-0 ο Ψυχογιός είχε την ίδια κατάληξη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Μουσταφίδης (61′ λ.τρ. Παπαδημητρίου), Αμανατίδης, Τριανταφύλλου, Τσίτσαρης, Ιωάννου (85′ Γεωργαμλής), Γκέζος (71′ Μάλτσι) Σουλελές (75′ Κατσίβελας).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Κατσούλης, Καρδαρης, Κοντιζάς (62′ Τσαρκάνι), Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σκοπελίτης, Σαπαλίδης, Παπαδόπουλος (56′ Βέρμπης), Σπανός (85′ Τουλουβασίλης), Ψυχογιός.