Connect with us

stoplekto

Ζωφριά- Ακράτητος 1-1

Published

on

Μετά από ένα δυνατό ντέρμπι από δυο πολύ καλές ομάδες Ζωφριά και Ακράτητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τον Ακράτητο να προηγείται με κεφαλιά του Νομικού στο 52’ και τη Ζωφριά να ισοφαρίζει με τον Δέδε στο 81’. Για το γκολ της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο βοηθό Πρέντζα για οφσάιντ, ενώ ζήτησαν και από το διαιτητή Σταθόπουλο πέναλτι σε ανατροπή του Κουκούλη στο 77’.

Στο 90’ ο Ακράτητος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Σερέπα  με δεύτερη κίτρινη.

Στο 15’ μετά από σύγκρουση που είχε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ξενάκης για διεκδίκηση της μπάλας, χτύπησε το κεφάλι του, με τον γιατρό του αγώνα να του υποδεικνύει να μην συνεχίσει, αλλά εκείνος με δικιά του ευθύνη παρέμεινε μέχρι το τέλος. Όμως μετά τη λήξη αισθάνθηκε ζαλάδες, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Νοσοκομείο, ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

ΖΩΦΡΙΑ: Κολιάκης, Μαζμανίδης, Ξενάκης, Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Αντώνης(54’ Μήνος), Θεοφανίδης(60’ Καλέρης), Δέδες, Μάκρας, Γέγες, Κατσίκης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Ξενάκης, Ρόδης Δ., Σιακαβάρας, Ρόδης Λ., Νιμικός, Παρασίδης, Χριστόπουλος, Κολιός(51’ Μανασίδης), Τσιγγόπουλος(77’ Καπουράνης), Βασιλείου(65’ Κουκούλης), Σερέπας.