Connect with us

stoplekto

Ζοφριά- Ηρακλής Ελευσίνας 0-1

Published

on

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα Ζοφριά και Ηρακλής Ελευσίνας αναμετρήθηκαν, αλλά αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Αυτή τη φορά το ματς είχε νικητή και αυτός ήταν ο Ηρακλής Ελευσίνας που κατέβαλε στο Καματερό τη Ζοφριά με 1-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε με  απευθείας εκετέλεση φάουλ ο Γεωργιάδης στο 29’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει και πέναλτι με τον Κατσάφαρο στο 22’(απέκρουσε ο Κολιάκης).

Οι γηπεδούχοι από το 43’ έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής του Τσαυταρίδη με δεύτερη κίτρινη, ενώ στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δυο δοκάρια από εκτελέσει φάουλ του Μάκρα στο 64’ και στο 90’.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ντάουλα έχει η Ζοφριά, η οποία ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Πλατανιά στο 41’.

ΖΟΦΡΙΑ: Κολιάκης, Ξενάκης, Μασμανίδης(46’ Δέδες), Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Τσαυταρίδης, Ράγγος(69’ Αντώνης), Ρεφενδάριος(46’ Μάκρας), Τσολακίδης(65’ Αλεξόπουλος), Πλατανιάς, Καλέρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης, Κάτσος Γ., Σκαμαντζούρας Π. Πατσιονίδης Κ., Πέππας Α., Κόρμαλης, Κώνστας, Γεωργιάδης, Κατσάφαρος(62’ Μουράτι), Τσεβάς(79’  Παύλου).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply