Connect with us

6ος Όμιλος

Ζευγολατιό-Πέλοπας Κιάτου 0-1

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πέλοπας Κιάτου αφού επικράτησε με 0-1 στην έδρα του Ζευγολατιού. Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα χάρις στο πέναλτι του Μυργιώτη στο 17′ το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο και πλέον κοιτούν με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν ουραγοί και χωρίς κανέναν βαθμό στο πρωτάθλημα γεγονός που δείχνει ότι η κατάσταση δυσκολεύει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Σενάι , ενώ φωνάζουν για περιπτωση πέναλτι στο 35′ σε χέρι του Παπαβασιλείου εντός περιοχης.
Η νίκη πάντως το Πέλοπα παίρνει μεγάλη αξία αφού ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Γάλα στο 75 με απευθείας κοκκινη και Παπαδόπουλου στο 83′ με δευτερη κίτρινη.
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντέλης Κολλιάκος) Σκούρτης, Κουτσουμπέλας, Σενάι (77′ Κοντογιάννης), Παππάς, Ζαχαρόπουλος (46′ Καντιλλιεράκης), Πολυδωρόπουλος, Σπέτσι, Πεναίσης, Ζάρκος, Καραγκούνης (25′ Μπουρτζαλιάνι), Μαραθιανός (67′ Μαντζώρος).
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Μίλτος Γκόφας) Ριζάι, Τουμπανάκης, Κουρούμαλης, Νάκος, Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος (80′ Σωτηρόπουλος), Γάλας, Παπαβασιλείου, Μυργιώτης (85′ Παϊκόπουλος), Μπούκης (70′ Πράττος), Θεοδωρόπουλος (78′ Ροφώνης).