Connect with us

6ος Όμιλος

Ζευγολατιό-Εθνικός 0-3

Published

on

Ο Εθνικός Πειραιά έκανε το χρέος του και πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ζευγολατιού επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 3-0.

Με τη νίκη αυτή, το συγκρότημα του Νίκου Νεντίδη πλησίασε ακόμη περισσότερο την Προοδευτική αφού η διαφορά μειώθηκε στον πόντο.

Στο 7′ το σουτ του Κωνσταντινου πέρασε άουτ, ενω στο 9′ ο Ντάσης μπλόκαρε τη σέντρα του Στασινού.

Στο 11′ ο Ρομανό έστειλε τη μπάλα άουτ μετά το γύρισμα του Μακρυγιαννη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σωπαση στο 27′.

Στο 41′ έγινε το 1-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλάκη εντός περιοχής, ενώ στο 44′ ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ρομάνο με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κατσικοκέρη όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε σύριζα άουτ. Στο 51′ το σουτ του Ρομάνο δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 60′ ο Μακρυγιάννης με σουτ έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση του Εθνικού.

Στο 67′ το σουτ του Ρομάνο μετά το γύρισμα του Μακρυγιάννη κατέληξε στα σώματα, με τον Κατσικοκέρη 2′ αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Στο 75′ ο Κομνηνός με ωραία ατομική ενέργεια είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος) Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος, Σούλι, Καντιλιεράκης (46′ Μπάρτζης) Βελέντζας, Καλλίρης Αλ., Καλλίρης Α., Παππάς (46′ Μπάρτζης), Σπέτσι, Καραγκούνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Νεντίδης) Σικαλιάς, Στασινός (75′ Κομνηνός), Γερόλυμος (50′ Βλάχος), Κρητικός, Ρούσσης (18′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Μακρυγιάννης, Σωπασής, Κατσικοκέρης, Κωνσταντίνου (65′ Κατίδης), Ρομάνο, Παυλάκης.