Connect with us

stoplekto

Εύκολη επικράτηση του Πανελευσινιακού επί της ΑΕ Περάματος…

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Πανελευσινιακός ανώτερος σε όλα τα επίπεδα και φανερά βελτιωμένος επικράτησε της ΑΕ Περάματος με 4-0.

Η ομάδα του Γιάννη Ρόκα βρήκε ρυθμό μετά το 20λεπτο και στο 38΄ ο Ράεντ έπαιξε το ένα –δύο με ον Ανδρεάδη ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο από ωραία σέντρα του δραστήριου Ράεντ από αριστερά έπιασε γυριστό σούτ μέσα από την περιοχή αλλα η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυτικού και έφυγε αουτ.

Στο 44΄ο Ανδρεάδης εκλέλεσε φαουλ και ο φιλιππής με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το 2-0 πραγματοποίησε ο Χομασουρίτζε από πάσα του Ανδρεάδη.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Πανελευσινιακός μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 50΄ ο Φιλλιπής σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους πραγματοποιόντας το 3-0. Το τελικό 4-0 έκανε ο Ράεντ με σουτ μέσα απόν την περιοχή.

 

Πανελευσινιακός: Μιχελής, Βάσης, Ευαγγέλου, Καριαβούλας, Φιλιππής, Μακρίδης, Χομασουρίτζε, Αποστολάτος, Ανδρεάδης, , Ράεντ, Δούκας

‘Επαιξαν και οι : Νικολάκης, Κουβίδης, Τζαφεράκος, Κονόμι, , Κανταρτζής, Τούσης. Παπαευθυμίου, Πολεμαρχάκης, Κουτσομίτης, Τζαφεράκος.

ΑΕ Περάματος: Γεωργακόπουλος, Παναγιωτάκης, Νέτσος, Κουτσογιανόπουλος, Ιατρού, Ρούκα, Κωσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Μπαλα, Δαμογλίδης.

Έπαιξαν και οι: Μικρούλης,Τσιτσιρής,Λουκάκης, Λεφάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply