Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Εύκολα 3-0 ο Παμπαιανικός στο Πικέρμι

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-3 πέτυχε ο Παμπαιανικός επί του Αετού Πικερμίου στο γήπεδο Ραφήνας.
Στο 1ο ημίχρονο ο Αετός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι & είχε δύο ευκαιρίες σε σουτ του Δογάνη & κεφαλιά του Καραβατάκη που πέρασαν άουτ. Ο Παμπαιανικός μετά το 30΄ ανέβασε τις γραμμές του, πίεσε τους μέσους του Αετού που δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους & κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό & στο 58΄ μετά από συνδυασμό Λαγού με Τσιγάρα, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα & ο Μυρτάϊ με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 61΄ ο Γκόμπλιας με ωραίο απευθείας φάουλ σημείωσε το 0-2 & έδειξε τις διαθέσεις του Παμπαιανικού για ακόμα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Στο 71΄ ο Μυρτάϊ έδωσε την πάσα στον Γκόμπλια ο οποίος με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-3.
Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στον Παμπαιανικό που παίζοντας με ωραίες & γρήγορες εναλλαγές της μπάλας κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων & δεν απειλήθηκε παρά μόνο σε ένα μακρινό σουτ του Παυλίδη στο 88΄ το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τσαφόλιας-Κουλοχέρης.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ): Βοτσίδης, Δημητρίου (46΄ Διοκμετζίδης), Μαραγκουδάκης, Φριγγής (65΄ Γκιντίδης), Μπαράκος (46΄Παυλίδης), Αmer, Μάργαρης, Δογάνης, Καραβατάκης (69΄Πλακα), Σπηλιωτάκης, Φυτιλής.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΤΣΕΡΤΟΣ): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Κοτροζίνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Παρθένης (86΄ Κομπότης), Γκόμπλιας, Λαγός (84΄Κολλάτος), Τσιγάρας (88΄ Γερμανός), Μυρτάϊ (78΄ Δημήτρουλας).