Connect with us

3ος Όμιλος

Εύκολα ο Παναργειακος

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Παναργειακός επικράτησε με 7-0 του Λεβάντε και παρέμεινε στην 2η θέση του 3ου ομίλου, βλέποντας τη Σπάρτη να έχει το προβάδισμα για τον τίτλο αφού η διαφορά παρέμεινε στους εξι βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Στο 23′ ο Γκάριτς με κεφαλιά βρήκε τον Έτοφ και ο τελευταίος με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 1-0. Στο 28 ο Ετοφ έκανε και πάλι το 2-0, με τον Τσόφλιο στο 43′ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του  Νικλητσιώτη κάνοντας το 3-0. Σ

Στο 69′ από μπαλιά του Χόρβατ, από δεξιά, ο Ετόφ πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα και το 5-0. 

Σουτ του Χόρβατ έξω από τη περιοχή, ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο επερχόμενος Νικλητσιώτης με πλασέ από πλάγια αριστερά το 6-0. Κι αμέσως η τελευταία αλλαγή με τον Φασούλη στη θέση του Παντελή στο 73΄.

Στο 81′ από θέση μέσα αριστερά ο Νικλητσιώτης πρόλαβε έναν αμυντικό, πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε διαγώνια κι εύκολα το σκορ ανέβηκε στο 7-0.

Στο 90’ σέντρα του Γεωργαντόπουλου από δεξιά, κεφαλιά στη κίνηση, μόνος ο Ετόφ αλλά η μπάλα λίγο πάνω. 

Oι συνθέσεις του  αγώνα:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Ρίζος, Παντελής, Κολλαράς (66′ Χόρβατ), Ηρακλής, Γκάβριτς, Χαρίτος, Νικλητσιώτης, Τσόφλιος (54′ Μηλιώτης), Ετοφ, Γκατιάγκα, Γεωργαντόπουλος.

(Παπαϊωάννου, Κοντέων, Χορβατ, Κίλλιας, Λιόσης, Φασούλης, Μηλιώτης)

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης (46′ Μπελερής), Δούμουρας, Πατσιαβούρας (63′ Μαρούδας Π.), Νινιός, Μπινιχάκης, Μαρούδης Μ., Στούπης, Κομνιώτης (70′ Μαρίνου).

(Μαρούδας Π., Πλατέλλας, Φλάβιο, Μεταξάς, Μαρίνου, Μπελερής, Πυλαρινός).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply