Connect with us

stoplekto

Εύκολα η Ειρήνη τον Ηρακλή με 4-1

Published

on

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή παρέμεινε η Ειρήνη Πετρούπολης, η οποία επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Περιστερίου. Στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνα τον φιλοξενούμενων έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Πετρούπολης, όμως σε μια ανύποπτη φάση ο διαιτητής Κυριακόπουλος έδωσε πέναλτι για χέρι του Καρακωσταντή. Ο Κατσίπης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 44′ και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Μουρίκης με σουτ έκανε το 2-0 στο 53′ και στο 57′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος καθάρισε την υπόθεση νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 60′ με τον Πέτσι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο πορτιέρο Αλεξόπουλος αλλά στο 91′ ο Παναγιωτάκης με νέο πέναλτι έκλεισε τον χορό των γκολ στη Πετρούπολη.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπακογιάννης-Ντάουλας.

Ειρήνη: Αλεξόπουλος, Κόντης, Μακρής (60′ Σκεπετάρης), Χαρισάκης, Πούλιος, Κατσίπης, Β. Παπαδόπουλος (80′ Ι. Παπαδόπουλος), Καμαριάρης, Παναγιωτάκης, Μουρίκης, Αλειφτήρας (51′ Γουδέλης).

Ηρακλής: Ξένος, Κωνσταντακόπουλος, Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Σιώλος, Χαυλής, Πατεστής, Πέτσι, Τσομάσι (76′ Χαραλαμπόπουλος), Βασιλείου (63′ Παλαιολόγος), Καλύβας (53′ Αρχοντούλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply